Skip to content

Bloemen- en Kunstfestijn Eynderhoof

Glendi
2 juni 2015 | 16:30

Advertentie

Zondag 7 juni staat openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert-Eind in het teken van bloemen en kunst. Een aantal bloemenkwekers, bloemisten, de eigen hoveniersgroep en andere ‘groene’ bedrijven zetten Eynderhoof dan letterlijk in de bloemetjes.

Een vijftiental artistieke vrijwilligers en andere kunstenaars gebruiken dit bloemrijke schouwspel om hun kunstwerken te demonstreren en te exposeren. De kunst sluit goed aan bij het ‘levend’ museum. Uiteraard zijn de eigen ambachtslieden, denk hierbij o.a. aan de smeden, houtsnijders, imkers en textielgroep ook van de partij. Daarnaast kun je er genieten van het bijzondere werk van schilders, boetseerders, kantklossters, beeldhouwers enz.

Je kunt je voorstellen dat het museum met zijn karakteristieke gebouwen uitermate geschikt is om zich te omgeven met bloemen en kunst. Deze combinatie zorgt voor een sfeervolle ambiance waar je volop van kunt genieten.

Blaoskracht 11Blaoskracht 11 uit Nederweert-Eind en Fer Hendrikx met zijn accordeon voorzien het gezellige terras van sfeervolle achtergrondmuziek. Hier kun je ook genieten van een drankje en wat te denken van de geur, afkomstig van Bakkes ‘Laote. De geur van heerlijk vers gebakken producten zal je vast verleiden om iets lekkers te proeven. Genoeg redenen om op 7 juni naar het Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof te gaan. Het museum is geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Deelnemers:
Bert Cuijpers Ospel,  Hoveniersbedrijf Erwin Knapen, Clerks Anthuriums Maasbree, Lempens Bloembollen Nederweert-Eind, Atelier Bluumkes Ospel, De Kruidenmand Someren, Bouten Tuincentrum Ospel, Plantenkweker Pieter Schreurs Stramproy, Citaverde Mavo in het Groen Nederweert, Fuchsia vereniging Midden-Limburg, Elvira’s bloematelier Weert, Wijnen Anthuriums Asten en natuurlijk de eigen hoveniersgroep.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie