Skip to content

Beste zorg voor Merefeldianen bij blessure

Redactie
13 juni 2015 | 10:07

Advertentie

fysieke verzorging van spelers MerefeldiaNadat Topfysiotherapie Knapen zich als hoofdsponsor van Merefeldia presenteerde en aankondigde nog meer met de fysieke verzorging van speler aan de slag te gaan, gaat ook Dr. Frank Rahusen van het SJG in Weert hierin mee.

Frank en Paul werken al jaren succesvol samen op het gebied van operaties en revalidaties. Ze zijn beide enthousiaste, gedreven en sportgerichte vakidioten die service en kwalitatief goede zorg hoog in het vaandel hebben staan. Deze onderlinge band en samenwerking heeft nu tot een unieke samenwerking geleid voor Merefeldia. Daar waar Paul al meer dan 30 jaar verbonden is aan onze vereniging, werd Frank enthousiast toen hij hoorde over de plannen voor blessurepreventie en begeleiding van spelers.

fysieke verzorging van spelers Merefeldia 2In samenwerking met Paul Jansen, bestuurslid commissie sponsorzaken, heeft dit geleid tot een succesvolle overeenkomst. De vakgroep Orthopedie en Traumatologie van het SJG, waarin ook nog Dr. Supit, Dr. Braakman en Dr. De Goede participeren, heeft besloten om voor drie jaar (+ optie voor verlenging) een overeenkomst te sluiten met Merefeldia. Dit houdt in dat ze samen met Topfysiotherpaie Knapen op het shirt verschijnen van Merefeldia 1 en 2. Verder worden ze shirtsponsor van Merefeldia 6 en reclamebord- en tv-sponsor.

De komende drie jaar zal de medische staf van Merefeldia worden geleid door Paul Knapen en Frank Rahusen. Er is ook een nauwe band met sportarts Nando Liem. Samen gaan ze het aantal blessures, zowel acuut als chronisch, zo laag mogelijk houden. Natuurlijk is een blessure niet altijd uit te sluiten. In dat geval is vanaf nu altijd mogelijk voor Merefeldianen om zo snel mogelijk de beste zorg te krijgen. Helemaal Top dus!

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie