Skip to content

‘t Brökske toch in de Topklasse

Redactie
26 juni 2015 | 12:00

Advertentie

Brokske degraderen uit Topklasse 3741Zaalvoetbalvereniging ‘t Brökske mag zijn wedstrijden komend seizoen toch in de Topklasse spelen. Vanwege de onverwachte promotie naar de Eerste Divisie van één van de topploegen is er een plek vrijgekomen. De KNVB heeft beslist dat deze ingenomen gaat worden door de verliezer van de P/D duels, ‘t Brökske dus! Goed nieuws voor de mannen van coach Michiel van de Waarenburg.

 ‘t Brökske toch in de Topklasse

Inmiddels heeft ‘t Brokske ook 3 nieuwe spelers mogen begroeten. Sven Gommers, Glenn Donkers en Henk Stultiens zullen aansluiten bij het 1e team. Daar staat het vertrek van Ralph Tobben, Bart Boonen, Rob Verkoelen en Tommy Beelen tegenover.

Advertentie

15 Reacties

  1. Goed om te horen. Verdient de club en verdient Giel!

  2. Sommigen noemen het geluk, maar zoiets dwing je af. Met een zeer ervaren trainer, haal je ook een netwerk binnen. Dit heb je gewoon nodig in het voetbal

  3. Beste Michiel van de Waarenburg: het is je gegund! Je vertelt altijd met zoveel passie je verhaal over Brokske in DKW dat dit je toekomt!

  4. Er mag ook wel een kritische noot jegens vd Waarenburg geplaatst worden. Het is inderdaad een feit dat hij ploegen naar een hoger niveau krijgt. Echter concentreert hij zich voornamelijk de op basisspelers. De wissels krijgen bij hem weinig aandacht. Ook staat hij bekend dat hij een team smeed, maar volgens mij maakt hij de speler niet individueel beter.

  5. Nou Lauda, dat is onzin. Hij heeft onder andere van Lith weer aan het voetbal gekregen. Stultiens en Donkers komen aankomend seizoen echt niet alleen voor de gezelligheid. Dat zijn winnaars en zij spelen niet onder een incapabele coach.

  6. Zo is het maar net.
    De meesten hebben zelfs gezegd te zullen stoppen als van de Waarenburg niet zou verlengen.
    Hij is geliefd bij alle spelers!

  7. Dan moet hij zorgen dat hij volgend seizoen toch hoger eindigt. Hij moet eens kijken naar het 1ste van Merefeldia. Die halen tenminste ook spelers van buitenaf. Kan die speler uit Helmond niet iets regelen? Hij kan tzt vd Waarenburg overnemen als coach. Onder Giel zijn vleugels en expertise kan hij dan langzaam rijpen.

  8. Ik denk dat je Merefeldia niet met het Brugske kan vergelijken. Er zit bij het Brugske een kapitaalkrachtige sponsor (lees: DKW).. Je meent toch niet, dat vd Waarenburg dit gratis doet? Voor een goede trainer moet betaald worden.. Zo werkt dat in een topsport cultuur. Hoe Merefeldia aan zijn spelers komt, daar heb ik geen zicht op.

  9. Brokske mocht willen dat Vd Kerkhof trainer wordt. Mogen al blij zijn dat hij nog een jaar blijft spelen. Klasse speler!
    3x aan het werk gezien de afgelopen 2 jaar maar er hebben weinig beteren in Nederweert gespeeld.

  10. Vd kerkhof gaat vd Waarenburg ondersteunen klopt dit.?

    Goede keuze van bestuur.

  11. Hoe je went of keert, spelers lopen weg met vd Waarenburg.. Tactisch schijnt hij een genie te zijn. Als Merefeldia slim is, benaderen ze hem als technisch manager. Ik zie hem niet meer als veldtrainer. Voor het geld hoeft hij het niet meer te doen. Technische zaken….die je best!

  12. Ik heb ook goede verhalen over die vd Kerkhof gehoord. In Helmond heeft hij de bijnaam `de grote Generaal.` Hij schijnt de potentie te hebben om als veldtrainer naar betaald voetbal te kunnen. Als hij slim is, blijft die nog een tijdje onder vd. Waarenburg voetballen. Daar wordt die niet dommer van en vd Waarenburg heeft een onwijs netwerk.

  13. Richard haalt zeker de top als trainer in het amateurvoetbal

  14. Giel van de Waarenburgiseen trainer die spelers om langere termijn beter laat functioneren.

    Snap merefeldia niet dat ze Giel. hebben genomen als trainer-coach,


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie