Skip to content

Dronken automobilist schept fietser tijdens vlucht

Glendi
28 juni 2015 | 11:43

Advertentie

politie jasIn de nacht van zaterdag op zondag heeft een automobilist meerdere aanrijdingen veroorzaakt in het centrum van Weert.

centrum Weert

Rond half vier ’s nachts hoorden agenten die aan het surveilleren waren in het centrum dat iemand blikschade veroorzaakte. Toen de agenten poolshoogte gingen nemen, bleek dat op het Kasteelplein iemand met zijn auto tegen een geparkeerde auto had gereden. Vervolgens zagen ze dat de automobilist een fietser schepte om daarna plankgas richting Oelemarkt te vluchten.

De fietser heeft hierbij meerdere verwondingen opgelopen maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Op de Emmasingel is de automobilist uiteindelijk tegen een paal tot stilstand gekomen. De bestuurder is uitgestapt en heeft vervolgens de benen genomen. In het steegje tussen de Maasstraat en de Walburgpassage hebben agenten de man aan kunnen houden.

De man is meegenomen naar het politiebureau. Daar bleek dat hij een alcoholgehalte had van 770 ug/l.

Advertentie

4 Reacties

  1. Rijbewijs afnemen, handen en voeten afkappen.
    Zodat deze mafkees nooi geen auto meer rijdt !

  2. Ook deze keer leren we het niet. Als hij weer nuchter is heeft hij even spijt. En een paar dagen later is het een stoer verhaal bij zijn vrienden. Pas als het in zijn eigen dikrecte omgeving gebeurt en een dronkaard rijd een van zijn naasten dood, dan valt het kwartje pas. Maar wel te laat. Rijbewijs innemen en nooit meer terug geven. En in de gaten blijven houden, het schorem blijft vaak rijden met of zonder rijbewijs. En een foto op social media.

  3. ik zeg goed bezig dat gaat geld kosten daar had je leuke andere dingen voor kunnen doen

  4. welke limiet, iemand van 19 jaar heeft toch zeker een puntenrijbewijs, waar 0,0% drank in het bloed aanwezig mag zijn!?


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie