Skip to content

Wil jij 3 maanden gratis sporten?

Redactie
8 juli 2015 | 14:00

Advertentie

SportivaLife KortingIn de maanden juli en augustus wordt het wel erg voordelig om jezelf nog snel zomerfit te krijgen! SportivaLife komt met waanzinnige kortingen om jou over de streep te trekken om aan die actieve leefstijl te beginnen.

We willen graag meer mensen de mogelijkheid bieden om kennis te maken met wat wij als full service centrum te bieden hebben. Zo wordt ieder nieuw lid volledig gescreend om op basis van de conditie, het beweegpatroon en de doelstellingen een passend schema op te stellen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor ondersteuning met fysiotherapie als er klachten zijn en kunnen we klanten ondersteunen op het gebied van voeding. Via het Food+ programma wordt je door gekwalificeerde BGN-consulenten geholpen om op een verantwoorde manier een gezonde leefstijl te ontwikkelen.”

Food+ voldoet aan alle normeringen die de zorgverzekaar stelt, afhankelijk van je (aanvullende) verzekering kun je food+ gedeeltelijk of geheel declareren. Kijk op www.bgn.nl of u voor declaratie in aanmerking komt.

Nieuw bij SportivaLife is tevens de groeples boksen welke vanaf vrijdag 3 juli starten onder leiding van personal trainer Roeg Kuijpers. De ultieme manier om conditie en kracht op te bouwen waarbij wordt gestart vanaf de basis.

Sluit nu een abonnement af en pak je voordeel. Bel voor meer informatie: 0495-460601 of ga naar de website www.sportivalife.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie