Skip to content

Global Groep onderweg naar Peru

Redactie
14 juli 2015 | 8:40

Advertentie

Global Exploration WeertNadat de de koffers zijn gepakt en gecheckt zijn dinsdagmorgen de leerlingen van Global Exploration vertrokken naar Peru. In de vroege ochtend werden ze met een lach en hier en daar een traan uitgezwaaid door de thuisblijvers.

Global Groep onderweg naar Peru

De leerlingen van Het College, de Philips van Horne en Het Kwadrant koersen richt Zuid-Amerika voor een interculturele ontwikkelingsstage van drie weken. Een lange intensieve voorbereiding ging vooraf aan de reis die door de leerlingen zelf gefinancierd. Door middel van projecten en inzamelingsacties moesten de leerlingen minimaal 1.800 euro bij elkaar brengen om mee te mogen. Workshops, cursussen en heel veel informatie heet de leerlingen en begeleiders klaar gestoomd om vandaag succesvel aan de reis te beginnen.

Het doel van Stichting Global Exploration (SGE) is om Nederlandse jongeren de wereld, in het bijzonder ontwikkelingslanden, te laten ontdekken en op die manier een gedragsverandering bij deze jongeren te bewerkstelligen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie