Skip to content

Pinnenlandtoernooi goes Flushing Meadows

Glendi
20 juli 2015 | 16:30

Advertentie

tennistoernooi NederweertHet Pinnenlandtoernooi `goes Flushing Meadows` dit jaar. Met bijdrages uit vele hoeken van het land wordt het park dit jaar Amerikaans aangekleed. Hoofdsponsor Eetcafé De Kleine Winst uit Nederweert is natuurlijk ook weer van de partij.

26 juli t/m 2 augustus

Het park wordt omgedoopt tot ‘Bengele Meadows’. De drankjes worden geschonken met Amerikaanse proporties (geen liters maar ‘Gallons’), zoals dat eigenlijk al elk jaar werd gedaan. Bezoekers met een Amerikaans voertuig krijgen dit jaar een gratis kopje koffie en mogen op het park parkeren. Op vrijdag 31 juli volgt de grote feestavond met DJ SevenT die zijn tour op Ibiza onderbreekt om op Flushing op te treden.

162 spelers, ruim 200 wedstrijden
Op zaterdag 1 en zondag 2 Augustus volgen de spetterende semi-finales en finales. Het finaleweekend zal met het hoge aantal inschrijvingen, de grote toestroom van publiek en de komst van heel goed weer, wederom zeer gezellig gaan worden. Mensen uit Nederweert wordt geadviseerd om niet met de auto te komen omdat het finaleweekend vorig jaar ook tot een grote verkeerschaos heeft geleid. Op brug 15 worden waterflesjes uitgedeeld voor diegenen die op de grasvelden van Budschop hun auto parkeren. Onderzocht wordt nog of een Shuttle-service noodzakelijk is tussen Station Weert en de Bengele.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie