Skip to content

Dames Duik Dag groot succes

Redactie
21 juli 2015 | 13:00

Advertentie

foto_damesDe “Dames Duik Dag” van PADI was een groot succes. Dat omschrijft met weinig woorden de aller eerste Dames-Duik-Dag van Duikteam Nederweert. Over de hele wereld werden er leuke duik-activiteiten voor vrouwen georganiseerd, in het teken van Padi’s Women Dive Day.

Dames Duik Dag groot succes

Duikteam Nederweert toog met 10 vrouwelijke duikers naar de Boschmolenplas in Panheel, om daar (gratis) met elkaar een gezellige duik dag te beleven. Na een goede instructie werden de buddy-paren gemaakt, en kon er gedoken worden. Iedereen kwam vol met verhalen weer boven water, en werd er in een heerlijk zonnetje, tijdens de lunch nog nagebabbeld over de eerste duik.

Opnieuw werden er weer buddy-paren gemaakt, en kon iedereen zich weer klaar maken voor de tweede duik. Ook deze duik bleek bij iedereen geweldig te zijn ervaren, want er was weer genoeg te kletsen toen ze weer boven water waren. Toen alle spullen waren opgeruimd zijn ze de duikers, partners en toeschouwers een heerlijk ijsje gaan eten bij IJssalon Florence. Als laatste kregen alle deelnemers nog een leuke Goodie-bag, gevuld door K-Dive.

Ze gaan ervoor zorgen dat ze het volgend jaar een minstens zo leuke dag organiseren. Hopelijk met net zo’n enthousiaste vrouwelijke duikers als dit jaar!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie