Skip to content

Raadpop met een Nederweerts randje (Foto’s)

Redactie
26 juli 2015 | 13:23

Advertentie

Raadpop festival Nederweert 5542In tegenstelling tot de zwoele en warme vrijdag was het zaterdag een beetje een trieste dag voor alle festivals in Nederland. De hevige en aanhoudende regen maakte het ook in Nederweert niet aantrekkelijk om naar het gratis festival Raadpop te komen. Toch brak rond de klok van half acht het zonnetje door en was het genieten op het terrein tot laat in de avond.

Raadpop met een Nederweerts randje

Om 17.30 uur werd afgetrapt met een thuiswedstrijd voor sommige leden van de band Crossroads. De band behaalde een tweede plek tijdens de Battle of the Bands en laat met een breed scala aan covers zien dat ze meer waard zijn. Ondanks de regen zetten de bandleden weer een super show neer. Daarna volgde een spetterend optreden van The Dirty Denims. Ze begonnen in de stromende regen maar voor ze klaar waren brak het zonnetje door en kon de avond niet meer stuk. De passie die die Mirjam Sieben en haar band uitstralen is aanstekelijk. 3FM Serious Talent Rondé bracht flink wat extra publiek op de benen. Daarna was het tijd voor de vijf dames van Bells Of Youth met heerlijke electrofolkmuziek. Een van de dames droeg een nummer op aan haar opa Bèr Bijlmakers. Opa Bèr stond met volle teugen te genieten. Bade sloot de eerste editie van RaadPop af met een verrassend smakelijke act; electropop met een randje.

Advertentie

4 Reacties

  1. Super georganiseerdj, kei good gedaon. Doeedzundj det ut waer neet echt meijzoot.

  2. Komplimenten voor de organisatie! Prima lokatie, goed geluid. Jammer dat het publiek het bij momenten laat afweten. Wellicht eens kritisch kijken naar het tijdstip van het jaar (velen al op vakantie/andere evenementen?). Misschien is een combinatie met andere evenementen een optie. Dan denk ik aan de braderie of Neijwieert on Wheels.
    In elk geval doorgaan met Raadpop; een aanwinst voor Nederweert. En dat goede weer dat komt wel weer!

  3. Leuk initiatief met zeker een toekomst. Ik hoop dat er voldoende reserves zijn om Raadpop een tweede kans te geven. Nederweert kan zo’n festival wel gebruiken.

  4. Kritische noot!

    Ik verbaasde me over de (te) grote opzet van Raadpop. Waar NLOA aan ten onder is gegaan gebeurde met Raadpop hetzelfde. Waarom is hier geen lering uit getrokken?
    Er is veel te veel overhead aan spullen. Waarom al die containers en dat te vele hekwerk, waarom die aparte viproom, is dat wel zo nodig!?!

    Een festival kun je niet kopen of afdwingen, het dient te groeien.

    Waarom niet in eenvoud gestart, kijk eens naar minifestivals zoals: Tispelpop Roggel, Swaampop, Minirock Stramproij en Misty Fields in Heusden. Zij gaan al jaren mee.

    Ik waardeer het enthousiasme van de organisatie en de velen vrijwilligers. Hier was niets op af te dingen.

    Misschien was de timing ook niet goed gepland, er is al zoveel te doen.

    Heel veel wijsheid en sukses organisitie.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00
2024_10_05 Compititiedag Brandweer Limburg Noord 2024-29
Teambuilding onder de brandweerkorpsen
5 oktober 2024 | 18:30

Advertentie