Skip to content

Raoul en Tanja openen zaterdag ramen en deuren

Redactie
29 juli 2015 | 14:01

Advertentie

Raoul de Kan Tanja WielandRaoul en Tanja openen zaterdag ramen en deuren in nieuwe showroom in Nederweert. Ze nodigen iedereen uit om op 1 augustus een kijkje te komen nemen in de nieuwe showroom en testruimte aan de Brugstraat in Nederweert. Vanaf 9.30 uur ben je van harte welkom om kennis te maken met het uitgebreide assortiment van Noralux.

Raoul en Tanja openen zaterdag ramen en deuren

Noralux ramen en kozijnen NEderweertNoralux is opgericht op 1 maart 2013 door Raoul de Kan en Tanja Wieland. Raoul is reeds jaren bekend met GAYKO en zijn kwaliteit en is gedreven in het begeleiden van projecten van klein tot groot, van begin tot eind. Hij adviseert, offreert, meet en monteert, een unieke werkwijze met korte communicatielijnen die door klanten als zeer prettig wordt ervaren. Tanja verzorgt de adminstratieve werkzaamheden en houdt zich bezig met de commerciele aspecten van Noralux.

Noralux is gespecialiseerd in inbraakwerende kunststof kozijnen en deuren. De inbraakveiligheid van de kozijnen kun je testen in de showroom. Ze zijn exclusief dealer van GAYKO, europa’s meest innovatieve fabrikant van kunststof ramen en deuren. GAYKO concentreert zich al ruim 30 jaar op toptechnologie en heeft hiermee onder andere een gepatenteert veiligheidssysteem ontwikkeld.

Noralux kan je ook adviseren in de aanschaf van rolluiken, Keralit gevelbekleding, vensterbanken en horren en raambekleding, alles onder een dak!

Onder het genot van een hapje en een drankje heten Raoul en Tanja iedereen van harte welkom. Samen met jullie willen ze er een feestelijke opening van maken!

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie