Skip to content

De eerste honden natuurwandeling in Leveroy

10 augustus 2015 | 15:00

hondennatuurwandelingDe hond wordt ook wel de  trouwste vriend van de mens  genoemd. Maar begrijpen wij altijd wat de hond ons wil  zeggen. Zijn wij en onze kinderen echt met ze vertrouwd?  Hoe zorgen wij als mens ervoor dat de hond ook ons begrijpt? Op

woensdagmiddag 19 augustus heeft iedereen de gelegenheid om het gedrag van honden (nog) beter te begrijpen, tijdens de eerste Honden  Natuurwandeling in Leveroy.

13.15 uur Ontvangst bij Natuurcafe de Leidhinde, Kelperweg 7  in Leveroy. Er staat thee, koffie en zomergebak klaar.
13.30 uur Start lezing ‘Wat zegt mijn hond?’, door Jonita Kraaijeveld van Chintamani Holistisch centrum voor Mens & Dier.
14.00 uur Start van de wandeling eerste groep. De wandeling met de hond duurt circa 1,5 uur en is onder begeleiding.  Er zijn twee stops. De tweede stop is bij Marian Coolen van tussen Kunst en Kast. Hier staat ook een lekker drankje klaar en water voor de honden.
15.30 uur Aankomst bij Natuurcafe de Lindeheide. Hier kan onder begeleiding van Annelies Heijnen van Annelies Decoraties een unieke Snuffelmat voor de hond gemaakt worden.

Aanmelden kan per e-mail vóór 13 augustus a.s. Mail je gegevens naar: info@deleidhinde.nl. Graag aangeven met  hoeveel personen je komt en wat het ras van je hond is.  Honden die deelnemen mogen niet loops zijn. Deelname  is gratis en op eigen risico. Let op: het maximum aantal  deelnemers is 50 personen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_16-Kom-met-je-kleuters-naar-de-kabouters-in-De-Groote-Peel-Marijke-Vaes-Schroen
Herfstfeest op het Kabouterpad
20 oktober 2024 | 19:00
Carnaval-confetti-feest-Depositphotos-KarepaStock
Koop snel je kaartje
20 oktober 2024 | 18:00
Rekenmachine-papier
Inzicht besparingen, regelingen en toeslagen
20 oktober 2024 | 17:00
2024_10_20-Eenzijdig-ongeval-op-A2-bij-Weert-31
Auto over de kop
20 oktober 2024 | 16:32

Advertentie