Skip to content

Kermis Weert 2015

Redactie
13 augustus 2015 | 14:25

Advertentie

kermis weert 2014 reuzenradOver ruim een maand gaat de kermis van Weert weer van start. Het lijkt ver weg, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang. De kermisliefhebbers kijken al graag ver vooruit naar wat komen gaat. De kermis zal dit jaar plaatsvinden van vrijdag 25 t/m 30 september 2015. Ook dit jaar zullen weer veel geliefde kermisattracties terugkeren naar Weert die garant staan voor veel plezier en gezelligheid in de Weerter binnenstad.

De grootste en de gezelligste

Via kermisweert.nl en de social media is men reeds gestart met de bekendmaking van de attracties. Vooral voor de jeugdige bezoekers is dit een spannend moment. Komt hun favoriete kermisattracties terug? Komt er iets nieuws of wat komt waar te staan? Het blijft elk jaar een spannend moment.

Vorige week en vandaag is er stukje van de sluier opgelicht. Naar mate de kermis nadert hoe spannender het wordt. Veel van de attracties in de categorie ‘groot vermaak’ worden de komende weken bekend gemaakt. Inmiddels is wel bekend dat de Break Dance no.1, de X Factory en Snowjet zullen terugkeren naar Weert. Maar er komt meer aan, wat dat zal zijn, wordt later bekend gemaakt.

Ook het grootste deel van het kermisprogramma is bekend gemaakt. Naast de opening op vrijdag en de traditionele kermismis op zondag zullen dit jaar de jubilerende exploitanten Dikkie van Meetelen en Co Lahnstein worden gehuldigd. Op woensdag zal de kermis weer worden afgesloten met een spectaculair vuurwerk.

De website van KermisWeert is dit jaar in een nieuw jasje gestoken en voldoet weer aan de hedendaagse eisen. Zo is de website ‘responsive’ gemaakt. Dat betekent dat de website zich automatisch aanpast aan de scherm formaat. Dus KermisWeert.nl is nu nog beter te bekijken via een smartphone en tablet. Tevens heeft de kermis een nieuw beeldmerk gekregen. Het rode vignet is vervangen door een kleurrijk blauw / paars schild dat in relatie staat met de stadscampagne Met Ons In Weert.

Als kermisliefhebber kun je op diverse manieren op de hoogte worden gehouden. Download de Met Ons In Weert app in de App Store van Apple of Google Play store. In de app zit nu een handige knop naar de kermis-website.

Ook is Kermis Weert te vinden via de social media kanalen Facebook, Instagram en Twitter.
www.kermisweert.nl
www.facebook.com/kermisweert

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Tom vindt shoot-out het allerleukste om te doen
4 oktober 2024 | 20:00
2024_10_04 Huisdierzegening in Weert - Johan Horst-11
Ze kunnen er weer een jaar tegen
4 oktober 2024 | 19:37

Advertentie