Skip to content

Shantygroep “Aan Paol 60” organiseert uitwisselingsconcert

Redactie
13 augustus 2015 | 19:30

Advertentie

ShantygroepHet is al bijna een traditie, het uitwisselingsconcert van de Shantygroep in Domus Bona Venture in Nederweert begin september. Elk jaar worden de Shanty’s en zeeliederen van de Shantygroep afgewisseld met de presentatie van andere vormen van muzikale uitingen. De Shantygroep “Aan Paol 60” staat onder leiding van dirigent Gerald Wijnen uit Brunssum (NL) en zal veel nummers uit het vernieuwde repertoire brengen.

Shantygroep “Aan Paol 60” organiseert uitwisselingsconcert

Shantygroep uitwisselingDit jaar wordt ruimte geboden aan het accordeonensemble “Ziachmusikanten”. Deze groep muzikanten bestaat uit een  20-tal leden,  uit  Belgisch en Nederlands  Limburg, die allen een voorliefde hebben voor de Oostenrijkse/Sloveense volksmuziek en waarbij de Steirische Harmonika het centrale instrument is.
De  ‘ Ziachmusikanten ’ staan   o.l.v. Milly Bogovic uit Kinrooi (B). Op deze avond spelen de Ziachmusikanten bekende  Oostenrijkse – Sloveense en  typisch Oberkrainer volksmuziek. Hun zien  en  horen  spelen is een streling voor oog én oor.

Hopelijk ga je met veel plezier naar ze luisteren, want “die Ziachmusikanten spielen für Sie”

Het concert wordt gegeven op 8 september 2015 in Domus Bona Ventura om 19:30 uur. Het adres is Kapelaniestraat 25 (6031 BV) in Nederweert. De toegangprijs bedraagt €3,00 per persoon.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie