Skip to content

Gewonde na valpartij in Eind

15 augustus 2015 | 12:16

Wielrenner gewond houtswegEen wielrenner is zaterdag rond de middag gewond geraakt na een valpartij. zo meldt een omstander. Het incident gebeurde rond half 12 op de Houtsweg in Nederweert-Eind.

Wielrenner gewond

De politie en ambulancedienst werden gealarmeerd en waren er snel bij. De wielrenner is ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel. Hoe erg de verwondingen zijn, is niet bekend.

Advertentie

17 Reacties

  1. Ik ben de wielrenner die gewond was 2 auto’s zijn frontaal op ons ingereden een volkswagen golf 3 mat leger groen in combinatie met een ouder type groen mettalic volkswagen polo… Er was plaats genoeg we fietste achterelkaar de groene golf reed op ons in en stuurde net voor mij weg de tweede auto een vw polo deed het zelfde maar reed mij van de weg raakte me… Resultaat een sleutelbeen op 5 plaatsen gebroken en heel veel schaafwonden! De auto’s zijn doorgereden nadat ze me van de weg afreden en ik op de grond lag, de ambulance heeft mij opgehaald. Ik ben zwaar gedupeerd en deze bestuurders moeten gevonden worden! Een mat legergroene golf 3 en een groen metallic polo kent u deze personen of ziet u deze combinatie rijden of de opvallende niet veel voorkomende golf 3 mat leger groen neem dan aub contact op met de politie in Weert bij voorbaat veel dank de bestuurders mogen hier niet ongestraft mee wegkomen!

  2. Ik vindt het wel apart dat een auto je van de weg af kan rijden als er tussen fietspad en weg een behoorlijke dorpel ligt. Reed de auto over het fietspad?

    • Er is aangifte gedaan met getuige,in geen geval mag je bewust op een fietser inrijden terwijl er genoeg passeerruimte was en doorrijden als automobilist nadat je een aanrijding met zwaar letsel veroorzaakt hebt en iemand maar gewoon gewond laten liggen.

    • Hoi Maurice,

      Ik ben het helemaal met je eens dat de automobilist geen fietser aan mag rijden laat staan door mag rijden na een aanrijding. Ongeacht waar de fietser zich op dat moment bevindt. Natuurlijk moet deze persoon bestraft worden.

      Echter, dit ongeval had voorkomen kunnen worden als je gewoon de fietspad had genomen (uit je reactie lees ik af dat dit niet het geval was). Ik ben zelf bij een tour en wielerclub en kan me mateloos ergeren op het te pas en te onpas negeren van verkeersregels door de “sportieve” fietsers. Dit werkt ergernis bij automobilisten alleen maar in de hand, maar geeft ze natuurlijk geen vrijbrief om recht in eigen hand te nemen.

      Veel succes met je herstel

  3. Was jij erbij? Ken je de automobilist? Hoe kun je oordelen… Onbegrijpelijk, de automobilisten van de matgroene golf en de groen metallic polo ouder model moeten en worden gevonden! Politie en heel veel mensen, instantie’s ed. Zoeken momenteel mee, deze mannen kunnen zich beter melden op het politie bureau in Weert dan dat ze opgespoord worden want doorrijden na een aanrijding met letsel is een zwaar misdrijf! Verder ga ik hier de media mee in tv alles wat mogelijk is gaat er komen want dit kan gewoon niet.

  4. Ff heel kort voordat je jezelf nog meer opwindt.
    – Ik kan me voorstellen dat je het niet leuk vindt dat ik zeg dat het ongeval voorkomen had kunnen worden als je
    de fietspad had genomen maar dat is wel een feit.
    – Ik oordeel en vorm een vrije mening op basis van hetgeen jezelf hierover geschreven hebt.
    – Ook ik ben nog steeds van mening dat deze automobilisten gevonden en bestraft moeten worden.

    Nogmaals veel succes met het herstel en het vinden van de daders.

    P.S.
    waak ervoor dat je geen kapitein Ahab wordt

  5. Wat denk je zelf? Ongeloofelijk dit! Ik lig in de kreukels door die maloot ik ben zelfstandig van beroep en hier ligt alles stil om nog maar te zwijgen over de pijn en de gevolgen en jij denkt vanachter je pc te zien en te weten hoe het gegaan is en dat dit voorkomen had kunnen worden? Daar kan iemand zich over opwinden ja ,als je het zelf was gebeurd praatte je niet zo dat weet ik zeker, er is aangifte gedaan met getuige, de getuige, en ik weten hoe het gegaan is wij waren er namelijk bij.

    • Het beste ermee Ahab,

      Ik hoop dat je als zelfstandige een AOV hebt, dat verzacht de pijn iets.

  6. Het opzettelijk veroorzaken van een ongeval, en daarna het slachtoffer achter laten zonder er naar om te kijken. Te verschrikkelijk voor woorden………., dit kan zelfs het verschil maken tussen leven en dood.

    • Helemaal mee eens,

      Als iedereen zich aan de fatsoens- en wettelijke normen en waarden zou houden kon veel leed, en inderdaad zelfs dodelijke ongevallen, voorkomen worden.

  7. Ik ben ook lid van een tour en wielerclub. Ook ik erger me aan mijn sportieve collega’s die menen dat verkeersregels ondergeschikt zijn aan de gemiddelde snelheid. Net als in veel andere gevallen is het een kleine groep die het voor de rest verziekt. Uit ervaring weet ik dat het grootste deel van mijn collega fietsers, waaronder ikzelf, probeert om zich zo goed mogelijk aan de regels te houden.
    Ik merk dat er bij andere weggebruikers mensen zijn die op wielrenners reageren als een stier op een rode lap. Regelmatig gebeurt het dat een automobilist moedwillig probeert om zo hard en zo dicht mogelijk langs me af te rijden. Evenals geen voorrang geven, toeteren, middelvingers opsteken, schelden, etc. Levensgevaarlijk! Ook hier gaat het om een kleine groep die het voor de andere automobilisten verziekt.
    Ik erger me ook wel eens aan bellende chauffeurs, appende en muziek luisterende jongeren, slechthorende en slingerende ouderen. Dat wil niet zeggen dat ik daar hele bevolkingsgroepen verantwoordelijk voor moet houden en al zeker niet dat ik het recht in eigen hand moet nemen!
    Het verkeer is een gevaarlijk milieu. Hou je gemak en gebruik je verstand!

  8. mooi gezegd,als iedereen zich een beetje aanpast komt het allemaal wel goed.
    beetje respect voor elkaar.

  9. Een fietspad is voor fietsers
    Anders heet het een autopad
    Een autoweg is voor autos
    Anders heete het een fietsweg
    Een wielrenfiets is een fiets
    Dus de wielrenfiets moet op het …..
    En de auto op …….

  10. Maurice, ten eerste beterschap! Maar zeg nou eens concreet of je op het fietspad reed of niet? Afgezien van het feit dat je nog steeds niet van je fiets afgereden mag worden natuurlijk is het autoritaire gedrag van een aantal wielrenners erg irritant. Verkeersregels gelden ook voor hun!

    Dus waar fietste je?

  11. Robair, loat de mins toch es met rûst manne, hakkeloeët nog neet !!!

    • Pardon? Hae maaktj dr toch zelf un mediacircus van? Ich zooj dr meute meij hebbe as dr eine zeik maaktj dae zichzelf neet aan de regels hultj. Noow staaltj dit nog steeds nerges op dan mer ut helptj wul nuancere. Trouwes zeiverbuul dae eemes zeet zich stil te haoje, des mich auch wat..

  12. Volgens mij,heeft hij op de autoweg gefietst en hij heeft helaas met vervelende personen te maak,gehad.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie