Skip to content

Gewijzigde ingang gemeentehuis Nederweert

Redactie
17 augustus 2015 | 12:36

Advertentie

Gemeentehuis NederweertVanaf maandag 17 augustus bevindt de ingang van het gemeentehuis van Nederweert zich tijdelijk aan de Burg. Hobusstraat. De ingang aan het Raadhuisplein is gesloten in verband met een verbouwing. Gemeente Nederweert werkt constant aan haar dienstverlening zodat burgers en bedrijven nog beter geholpen kunnen worden. Voor het nieuwe dienstverleningsconcept is het nodig om de publieksruimte aan te passen.

Frisse look

Balies worden vernieuwd en uitgebreid met een snelbalie, waar burgers zonder afspraak producten kunnen afhalen. De ingang, de receptie en de spreekkamers worden verbeterend. Bovendien krijgt het interieur een nieuwe, frisse look.

Hoofdingang verplaatst
In verband met de verbouwing is vanaf maandag 17 augustus de hoofdingang aan de Burg. Hobusstraat. Aan deze zijde komt een tijdelijke publieksruimte. De verbouwingswerkzaamheden duren naar verwachting tot medio oktober.

Trouwen, bijeenkomst, slecht ter been?
Wil je tussen augustus en 19 oktober trouwen in het gemeentehuis en heb je hierover nog geen contact met de gemeente gehad? Laat het dan aan de gemeente weten, zodat de gemeente jou zo goed mogelijk kan faciliteren op deze dag. Ook als je in deze periode een bijeenkomst in het gemeentehuis wilt plannen, vraagt de gemeente Nederweert je vriendelijk om even contact met de hen op te nemen. Doe je dat ook als je slecht ter been bent en het gemeentehuis wilt bezoeken.

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie