Skip to content

Aanhouding na wilde achtervolging

Redactie
18 augustus 2015 | 17:13

Advertentie

politiewagenNa een achtervolging vanuit België richting Nederland zijn dinsdagmiddag op de Wessemerdijk in Kelpen-Oler twee verdachten aangehouden die rondreden in een gestolen auto.

Aanhouding na wilde achtervolging

Rond 15.15 uur kwam een melding van de Belgische politie binnen dat er een achtervolging gaande was en dat twee verdachten in een personenauto richting Nederland reden. Het tweetal ging bij Stramproy de grens over en daar is de achtervolging door de Nederlandse politie overgenomen. Op de Wessemerdijk in Kelpen-Oler is het voertuig tot stilstand gekomen en kon één van de twee inzittenden aangehouden worden. De andere persoon wist te ontkomen door in het kanaal te duiken. Deze is korte tijd later uit het kanaal gehaald en werd ook aangehouden.

Een politieauto liep bij de achtervolging schade op en één politieagent is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Advertentie

2 Reacties

  1. Dat 5 politieauto’s waarvan 4 met blauw zwaailicht en sirenes op de Wessemerdijk achter een rood autootje aanrijden, heeft wel een hoog comedy capersgehalte.

  2. Auto gestolen……., achtervolging vanuit België met waarschijnlijk negeren zwaailichten en stoptekens ………., vluchtpoging door duik in het kanaal………Complimenten aan de politie voor hun inzet. Ik begrijp jullie gelukkig wel.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie