Skip to content

Cursus “Ontdek de Geologie”

Redactie
19 augustus 2015 | 17:21

Advertentie

Cursus Ontdek de GeologieOp en onder ons aardoppervlak vinden verschillende geologische activiteiten plaats. Tijdens de cursus “Ontdek de Geologie” komen activiteiten als plaattektoniek, vulkanisme, aardbevingen, erosie, sedimentatie en gebergtevorming aan de orde. Ook gaan ze in op de gesteentecyclus en de drie hoofdgroepen van gesteenten die op aarde voorkomen. De cursus bestaat uit 6 theorieavonden en 6 praktijkexcursies.

Cursus “Ontdek de Geologie”

De cursus wordt georganiseerd door IVN Weert e.o., Geologische Vereniging Mente et Malleo en IVN Asten-Someren. De theorieavonden worden gegeven in het Natuur- en Milieucentrum de IJzeren Man te Weert. De excursies vinden plaats op verschillende locaties in Limburg en in het Eifel-gebied. Aan de cursus kunnen maximaal 25 mensen deelnemen. De aanmeldingsvolgorde bepaalt wie kan deelnemen. Voor meer informatie en/of aanmelden kun je naar de website: www.natuurenmilieucentrumweert.nl. Meer info  infomente.et.malleo@gmail.com of bel Hans van Schendel tel: 0495-521508. De cursus start op woensdag 9 september.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie