Skip to content

Vrijheidssymbool op de Dam verdwenen?!

Redactie
24 augustus 2015 | 10:36

Advertentie

Freedom be Free Dam AmsterdamSinds juli 2015 staat er op de Dam in Amsterdam een groene bank met het Universele Vrijheidssymbool er boven op. Een bank met een hele mooie zuivere boodschap: Ben vrij en respecteer elkaars vrijheden. Inspireer elkaar vrij te zijn. Er prijkt het universeel Vrijheidssymbool bovenop. Freedom – Be Free.

Het voornemen is om in elke wereldstad zo’n bank te plaatsen om zo ook landen met elkaar te verbinden in Vrijheid en liefde. De volgende komt in Londen, daarna Berlijn en Parijs dan New York, St Petersburg enz. om zo ook landen met elkaar te verbinden in Vrijheid en liefde.

Het beeld is gemaakt door Smolenaers Constructie & Plaatswerk BV in Nederweert. De opdrachtgever wil anoniem blijven, het gaat niet om hen maar om de boodschap. Laten we Vrij zijn en elkaars vrijheden respecteren. Vrijheid is ons aller grootste goed en de het Vrijheidssymbool inspireert een gestaag groeiend aantal mensen vrij te zijn en elkaars vrijheden te respecteren. Dat dit aantal mag groeien en groeien.

Nu is vandaag het beeld ineens verdwenen……………..

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Limco 01
Wandeling begint bij Antje van de Statie
3 oktober 2024 | 7:15
LEADER Weerterland
Kom naar de bewonersavond
2 oktober 2024 | 20:30
Screenshot
Dat moet gevierd worden!
2 oktober 2024 | 18:00

Advertentie