Skip to content

Inschrijving winterprogramma TC Meulenslag

Redactie
25 augustus 2015 | 9:39

Advertentie

Weekend bij de TC De Meulenslag Ospel2Het zomertennisseizoen 2015 gaat teneinde en het wintertennisprogramma bij TC de Meulenslag is in opmaak. De inschrijving voor de wintertennislessen 2015 – 2016 is geopend en sluit 8 september 2015.

Winterprogramma TC Meulenslag

Het is mogelijk om op een zelfde tijdstip samen met je (beginnende) tennismaat (maten) in te schrijven. Vermeld het duidelijk in je individuele inschrijving via deze link. Voor het inschrijven van TTA-tennislessen ben je verplicht als lid ingeschreven te zijn bij TC de Meulenslag Ospel.

Daluren privéles voor de beginnende, gevorderde tennissers
Vind jij het fijn om alleen of met zijn tweeën training te krijgen én ben jij beschikbaar in de ochtend of middag dan is de nieuwe “Daluren privéles actie” misschien wel iets voor jou. Per les kunnen maximaal 2 personen deelnemen. Een les duurt 60 minuten. Daluren zijn maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag 08:00 – 16:00 en woensdag 08:00 – 13:00. Je kunt ook incidenteel gebruik maken van deze actie. Er is géén minimum aantal lessen. Eén lesuur kost slechts € 30,-. Bij 2 personen betaal je dus slechts € 15,- per persoon voor één uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ruud Simons via info@ttacademy.nl. Direct inschrijven via deze link.

TTA Thematrainingen
Binnen deze thematrainingen wordt er specifiek aandacht besteedt aan verschillende thema’s, zoals forehand/ backhand, service, dubbelspel tactiek. De kosten voor deze lessen bedragen € 7,- per les p.p. Per les kunnen maximaal 8 deelnemers aan de thematraining deelnemen. Per thema worden er 3 trainingen gegeven. Tijdstip training woensdag van 10.00 tot 11.00 uur en of de vrijdag 10.00-11.00 uur of in overleg met tennisleraar en TC de Meulenslag

TTA Tennis Fit NIEUW!
TTA Tennis FIT is een gezellige groepsactiviteit waarbij je werkt aan je conditie. Het programma is geschikt voor alle leeftijden en niveaus waarbij iedereen op zijn of haar eigen niveau traint. Door Tennis FIT zorg je ervoor dat je jouw ideale work-out zone traint. Door het slaan van veel ballen, zal ook je tennisspel verbetert worden.

De les zal elke keer verdeelt worden in 3 delen. Het eerste deel van de les zal een warming up zijn waarbij de intensiteit langzaam omhoog zal worden gebracht. Hierna volgt het intensieve gedeelte van de training. Aan het einde van de les zal worden afgesloten met een cooling down, waarbij iedereen weer rustig op adem kan komen. Tijdens deze training zal er voor gepaste muziek worden gezorgd om de training te ondersteunen.

Deze lessen zullen gegeven worden op zaterdagochtend van 11:00 – 12:00 uur of in overleg met TTAtennisleraar en TC de Meulenslag / NTC’72. Kosten bedragen € 10,- p.p. per training. Neem voor informatie, overige tijden en aanmelden contact op met rudiniens@hotmail.com. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen de inschrijvingen van Tc de Meulenslag Ospel en NTC’72 gecombineerd worden.

Informatie lidmaatschap vind je op www.meulenslag.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie