Skip to content

Inspraakavond over Randweg N266

26 augustus 2015 | 8:30

Randweg N266Donderdag 3 september wordt in gemeenschapshuis de Pinnenhof een informatie- en inspraakavond gehouden over de Randweg N266. De avond begint om 19.30 uur en bestaat uit twee delen. Het eerste deel gaat over de (ontwerp-)structuurvisie. Tijdens het tweede deel wordt het plan van aanpak voor de uitwerking van het voorkeursalternatief aan de orde gesteld.

Randweg N266

In de structuurvisie wordt op provinciaal niveau het voorkeursalternatief van de randweg vastgelegd. Deze visie bevindt zich nog in de ontwerpfase. Tijdens de avond wordt de structuurvisie toegelicht. Vanaf 3 september liggen de stukken gedurende zes weken ter inzage bij de gemeente Nederweert en kun je ze inzien via www.limburg.nl/actueel/bekendmakingen/2015. Binnen de inzagetermijn kan eenieder een zienswijze indienen. Tijdens de avond kun je ook al jouw standpunt schriftelijke indienen.

Het voorkeursalternatief mag dan bekend zijn, dat betekent niet dat de randweg in detail al is uitgewerkt. De exacte plaats en vormgeving en de wenselijke en noodzakelijke aanpassingen buiten de randweg moeten nog worden onderzocht. De projectgroep start daarmee najaar 2015 aan de hand van een plan van aanpak dat daarvoor is opgesteld. Tijdens het tweede deel van de avond wordt een toelichting gegeven op dit plan.

Advertentie

11 Reacties

  1. Rotonde MC Donalds, Rotonde Hulsenweg, stoplichten fatsoenlijk afstellen, en bruggetje of tunneltje voor fietsers. Alles opgelost en veel geld verdiend !

  2. mee eens, dat klinkt als een behoorlijk goed en minder prijzig alternatief!

  3. Hoezo ‘inspraak’-avond? Burger heeft niks meer te zeggen!

  4. Gister woore ze aant zeik vaare op det veldj woa OLS is geweest aan de Florastroat. Toch gek ving ich !

  5. Joa kloptj Ron, op det OLS terrein kumtj deks enne vent met 2 enorm groeete hunj en di-j draaie doa get neer, det wilste neet weeete…en niks opruume huur. Ich kom doa bekanst edere daag oppe skoeter en dan zeen ich det zowat eedere kieer!
    Hunj wi-j enne kleine pony, enorm hunj, dea vent moste ze es wat bekeuringen aan zien brook plekke !!!

  6. Komen jullie ook naar de …info avond op 3 sept ?

  7. Het zal hopelijk toeval zijn dat deze bijeenkomst op een voor Nederland cruciale voetbalavond is

  8. Van inspraak zal toch maar weinig sprake zijn.

  9. Ik lees hier geen positieve berichten. Maar heeft de provincie en de gemeente er ook eens over nagedacht om er een tunnel van te maken. Wel is de mogelijkheid gegeven om de N266 langs het kanaal te verdiepen. Maar een nieuwe randweg met een tunnel waar misschien iedereen mee geholpen is, ook al kost dat denk ik wat meer cijfers voor de punt, komma. Maar wat er ook gebeurt niet van mijn belastingcenten. Er is meer nodig voor de zorg en leefbaarheid in onze gemeente dan we denken.

  10. Citaat uit de structuurvisie, zoals te lezen op genoemde site:
    “Het in de ontwerp-structuurvisie opgenomen tracé is gelegen ten noordwesten van de kern Nederweert en heeft onder andere tot doel om de kernen Nederweert en Budschop in de toekomst beter met elkaar te kunnen verbinden en de potenties voor gebiedsontwikkeling te vergroten.”

    Dus in de toekomst moet er ook nog een brug over het kanaal en een weg erbij aan Budschopzijde. Op langere termijn is deze keuze dus zeker niet goedkoper dan de enige echte randweg richting Helmond.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie