Skip to content

Ringbaan Noord afgesloten voor verkeer

Redactie
27 augustus 2015 | 21:32

Advertentie

Ringbaan NoordIn augustus en september 2015 worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd op de Ringbaan. Het gaat om kleine asfaltreparaties op de hele Ringbaan. Daarnaast is er groot onderhoud aan het asfalt op de Ringbaan Noord gedurende twee weekenden.

Ringbaan Noord afgesloten voor verkeer

Er vindt groot onderhoud plaats op de Ringbaan Noord in beide richtingen tussen de Turborotonde en het kruispunt met de Ringbaan Oost. Zo wordt de Ringbaan Noord binnen een jaar compleet voorzien van nieuwe asfaltlagen. Om overlast voor het wegverkeer zoveel mogelijk te beperken worden de werkzaamheden in twee weekenden gefaseerd uitgevoerd.

De eerste fase betreft de rijrichting Nederweert-Weert. Vanaf vrijdag 28 augustus 13.00 uur tot en met maandag 31 augustus 6.00 uur, wordt deze rijrichting tussen de Ringbaan Oost en de Turborotonde voor al het verkeer volledig afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Ringbaan Oost, Zuid en West.

De tweede fase betreft de rijrichting Weert-Nederweert. Vanaf vrijdag 11 september 13.00 uur tot en met maandag 14 september 6.00 uur, wordt deze rijrichting tussen de Turborotonde en de Ringbaan Oost voor al het verkeer volledig afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

LEADER Weerterland
Kom naar de bewonersavond
2 oktober 2024 | 20:30
Screenshot
Dat moet gevierd worden!
2 oktober 2024 | 18:00
Dierendag hond Depositphotos serezniy
Stuur snel jouw foto naar Nederweert24!
2 oktober 2024 | 17:30

Advertentie