Skip to content

Hondentrimsalon Sniffels verhuist van Nederweert naar Ospel

28 augustus 2015 | 9:18

Miranda Schroeten

In 2008 is Hondentrimsalon Sniffels gestart op de Wilhelminastraat in Nederweert en uit vele hoeken weten de hondenbaasjes de weg naar deze trimsalon te vinden. De eigenaresse, Miranda Schroeten, heeft er sindsdien dan ook al vele viervoeters met plezier en liefde mogen begroeten en voorzien van een complete beauty-behandeling. De passie voor dieren is bij haar al ontstaan als kind zijnde, wonende in het buitengebied, waar het goed mogelijk was om diverse huisdieren te hebben en te verzorgen. Het weer gaan wonen in het buitengebied is dan ook altijd een wens geweest, die nu in vervulling gaat. En de trimsalon verhuist uiteraard mee!

Hondentrimsalon Sniffels verhuist

Het afgelopen jaar is achter de schermen druk gewerkt om een nieuwe trimsalon te bouwen. Na ruim acht jaar ervaring te hebben opgedaan in het hondentrimmen, was dan ook snel duidelijk wat de wensen waren voor een nieuwe trimsalon. Dit om het allemaal zo aangenaam mogelijk te maken voor zowel de hondjes, als de trimster zelf! De nieuwe locatie is er dan ook een om trots op te zijn. Een mooie moderne ruimte, voorzien van een in hoogte verstelbaar bad, in hoogte verstelbare tafel, een fijn klimaat door vloerverwarming en airco, zodat het in alle seizoenen prettig vertoeven is voor uw viervoeter!

Op zaterdag 29 augustus a.s. kun je tijdens de feestelijke opening de nieuwe locatie bewonderen Van 11.00 uur tot 15.00 uur is iedereen welkom op Beelenstraat 6 te Ospel.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie