Skip to content

Xperal Nederweert staat garant voor beste kwaliteit zonnepanelen

Redactie
4 september 2015 | 17:57

Advertentie

Foto XperalXperal uit Nederweert staat garant voor de beste kwaliteit bij het leveren van zonnepanelen waarbij de plaatsing op zeer vakkundige wijze wordt uitgevoerd. Ze maken uitsluitend gebruik van A-kwaliteit merken en materialen. Hierdoor kunnen ze 15 jaar garantie bieden op de IBC SOLAR zonnepanelen. Verder kun je ook kiezen voor zeer scherp geprijsde dakgeïntrigeerde systemen.

Xperal Nederweert

Om zoveel mogelijk huishoudens te voorzien van zonne-energie, bieden ze de mogelijkheid om middels een groepsaankoop te kunnen profiteren van een zeer gunstige en aantrekkelijke aanschafprijs. De Provincie Limburg biedt voor de particuliere aankoop een duurzaamheidslening aan. Hierbij geniet de consument van een vast rentetarief van 0,5% per jaar. De duurzaamheidslening in Limburg loopt zolang het budget toereikend is.

Xperal kan je verder begeleiden met het invullen van het benodigde aanvraagformulier en helpen bij het invullen van de formulieren voor de BTW-teruggave. Ben je geïnteresseerd? Neem dan gerust vrijblijvend contact op voor verdere informatie via groepsaankoop@xperal.com of neem telefonisch contact op 0495 – 622 820.

Advertentie

3 Reacties

  1. Maar 15 jaar garantie?
    Een beetje zonnepanelen gaan langer mee dan 15 jaar.

    • Ron1*

      Als jij een nieuwe koelkast koopt, zit daar 1 tot 3 haar garantie op! Deze gaat toch ook langer mee dan 3 jaar. Of koop jij telkens een nieuwe als de garantietijd verstreken is.

    • Mijn ervaring is dat als de garantie vervalt dat de dingen stuk gaan.
      Maar ja we leven toch in wegwerpmaatschappij .


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie