Skip to content

Neewieert on Wiels 2015

Redactie
5 september 2015 | 19:00

Advertentie

Neewiert on wield NederweertAanstaande zondag 20 september wordt in het centrum van Nederweert voor de 8e keer Neewieert on Wiels gehouden. In navolging van voorgaande jaren wordt het ook dit jaar zeker weer een groot spektakel met live muziek, kindervermaak, diverse stands en demonstraties.

Tussen 11.00 en 17.00 uur bruist het centrum van Nederweert van de tuning cars, bikes, trikes, muscle cars, classic cars, American cars en hot rods en nog veel meer. Tevens is er die dag koopzondag, en zijn de winkels geopend van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang van het evenement is gratis.

Als extra publiekstrekker is er dit jaar ‘De Nederweerter Zeepkistenrace’. De races starten vanaf 12.00 uur en er zijn drie leeftijdscategorieën:

  • categorie 1 (8 t/m 12 jaar)
  • categorie 2 (13 t/m 17 jaar)
  • categorie 3 (18+ jaar)

Het parcours start vanaf Brug 15 richting Budschop. De finish zal ongeveer ter hoogte zijn van Café-Zaal De Schans aan de Vijfsprong op Budschop. Ook komen er hindernissen op de baan die het parcours een stuk moeilijker maken. Inschrijven kan vanaf vandaag via de website www.zeepkistenracenederweert.nl. Op de website vind je alle informatie zoals het reglement, aanvangstijden en technische keuring.

Op de parkeerplaats aan de achterzijde van ijssalon Florence wordt een apart plekje voor de racevoertuigen gecreëerd, de zogenaamde Neewieert on Wiels Race Experience. Je kunt daar onder meer het uit Weert afkomstige ‘Rocket Science Pulling Team’ vinden, diverse speedwayvoertuigen, autocross en nog veel meer. Ook vind je er leden van EMAC Limburg. Gedurende de dag geven zij diverse demo’s met 10 vrachtwagenmodellen om te laten zien wat er allemaal mogelijk is binnen de radiografische wereld.

The Night Before

De avond voorafgaand aan Neewiert on Wiels wordt aanmerkelijk groter van opzet dan gewend. Tijdens The Night Before is het tot 01.00 uur ‘volle gaas’ feesten geblazen op het horecaplein in Nederweert. Dus noteer ook 19 september zeker in je agenda! Het programma van die avond:

18.30 uur – Rondrit met PSW bewoners
19.28 uur – Harry & de Gebroeëke Zwiêgelkes (in de pauzes DJ XXL)

neewiert on wiels

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie