Skip to content

Illegale dumper gezocht

Redactie
8 september 2015 | 13:11

Advertentie

Containter Burgemeester HobusstraatDe politie is op zoek naar getuigen die wellicht gezien hebben wie deze rommel vanmorgen heeft gedumpt bij de containers aan de Burgemeester Hobusstraat in Nederweert.

Illegale dumper gezocht

Getuigen hebben het kenteken van de auto van de dader doorgegeven aan de politie. De politie is nu op zoek naar meer getuigen van het voorval.

Advertentie

9 Reacties

  1. Als het kenteken, ( mits er géén gestolen/vals kenteken ophangt ) bekent is bij de politie, dan is de dader toch gemakkelijk op te sporen….Op dinsdag morgen 8 september 2015 wordt tussen +/- 8.30 uur en 9.30/10.00 uur afval gedumpt. Wie??? Als ik bij Emte’ mijn boodschappen ga doen, meestal op dinsdag, is er nog géén afval en als terug kom ligt er vaak zo’n berg afval zoals op de foto afgebeeld is. Dus in een vrij kort tijdsbestek…..Bovendien zit er na 5/6 weken nog steeds géén ORANJE STICKER op de groene kleding container, dat deze enkel alleen bestemd is voor kleding ed.in te deponeren. Volgens een gemeente medewerker zou die sticker er komen! Ligt waarschijnlijk nog steeds in de onderste la! Mensen deponeren er gewoon plastic afval etc…in. Voorheen stond daar een container die inderdaad voor plastic was…..en dat zit nog steeds in het systeem bij de mensen….ze LEZEN niet……….DUS DIE ORANJE STICKER IS HARD NODIG OF HAAL DEZE CONTAINER WEG en plaats er één die daadwerkelijk voor plastic bestemd is. Bovendien wordt het hoog tijd dat er gehandhaafd wordt in Nederweert……

  2. Wat n viezigheid, niet te geloven

  3. als ik het goed begrijp maakt een sticker de nederweerter mens slim!!!!!
    nee dit is gewoon een milieu delickt
    kleding in afgesloten zak in kleding bak
    glas in glas bak
    kunstof, blik, melkpakken karton in anderen bak is de bak vol neem anderen bak in de regio,alles vol wacht een dagof ga naar milieustraat in weert;. alleen pvc zoals tuinstoelen en bloembakken mogen niet in die bak. denk je er anders over zelf weten .een milieudilickt word anders zwaar gestraft

  4. Vaker leeg maken, want als je iedere keer alles mee terug moet nemen, omdat bij alle supermarkten, de bakken vol zijn. Vooral op maandag, dan ben ik ook geneigd om het zakje ernaast te zetten. Dus gemeente, misschien de bakken wat vaker en het liefst, voor de winkel open gaat, leegmaken

  5. Tja Moeke, het ligt dus aan de gemeente.?
    Ga eens kijken wat er allemaal bij de bakken blijft liggen, veel van de rommel buiten de bakken mag eigenlijk niet eens in de bakken.
    Onlangs zag ik er een “Perziës” tapijtje bij liggen, dit zal dan wel iets zijn van een asielzoekend en vluchtende buitenlander, ook nog getint natuurlijk, welke onze taal nog niet kan lezen.
    Als er een controleur bij de bakken zou staan denk ik dat ze niet zo snel vol zouden raken, natuurlijk is dit geen oplossing gezien de kosten.
    Misschien moeten ze vaker leeg gemaakt worden of moet er meer volume komen, maar een deel kan ook opgelost worden door alleen die spullen te brengen waar deze bakken voor bedoeld zijn.
    Misschien een tip aan de gemeente om, indien mogelijk, ook geregeld te publiceren hoeveel onterechte zaken zich in de c diverse containers bevinden.

    • Hey Jannez, heb nooit gezegd dat het aan de gemeente ligt. Ikzelf heb de rommel al meerdere malen terug mee naar huis genomen en op het laatst gewoon maar bij de Emte in de vuilnisbak gegooid. Het geduld houd een keer op. En natuurlijk ligt het aan de gebruikers zelf. Meer bakken zorgt ook voor neer rotzooi, want dan word er nog veel meer, andere dingen gedumpt. Vaker keegmaken

  6. Ja hoor Jannez, dat was vast een vliegend tapijt waarmee een vluchteling hier is gekomen….

  7. Sorry Moeke, netjes dat je de spullen mee terug naar huis neemt.
    Het ging en gaat mij om de mensen welke steeds naar de gemeente en/of mensen en instantie welke het allemaal voor hun moeten regelen en oplossen.
    Als ieder mens iets doet doen we samen heel erg veel. en komen we tot oplossingen.

    • Hey Jannez,
      Dat ben ik helemaal met je eens


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00
2024_10_05 Compititiedag Brandweer Limburg Noord 2024-29
Teambuilding onder de brandweerkorpsen
5 oktober 2024 | 18:30

Advertentie