Skip to content

Koken voor Kids gaat door!

Redactie
14 september 2015 | 17:00

Advertentie

kooklessen NederweertKookook Weert organiseerde in het verleden via Cocon kinderkooklessen in Nederweert. Omdat Cocon is gestopt met haar activiteiten en vanwege het succes van de kooklessen zet De Pinnenhof deze lessen voort.

Kinderkooklessen zijn niet alleen leuk en gezellig, maar ook leerzaam voor kinderen. Aan de hand van een programma leren zij om op een zelfstandige en verantwoorde manier te koken en te bakken. Ook het samen opruimen hoort bij het werk in de keuken. De kinderen maken een volledige maaltijd klaar en gaan daarna samen gezellig aan tafel om te eten. Meestal is er wat over, wat ze dan mee naar huis kunnen nemen.

In de eerste les mogen ze aangeven wat ze graag zouden willen leren klaarmaken, zodat de docenten daarmee rekening kunnen houden tijdens de overige lessen. Gedurende de cursus wordt er ook rondom een bepaald thema gekookt, zoals bijvoorbeeld Sinterklaas of de lente. De cursus is bedoeld voor kinderen van 9 t/m 12 jaar en en wordt één keer maand op een woensdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur gegeven. Tijdens de laatste les koken de kinderen ook voor een gast zoals een ouder, opa of oma.

Kookook Weert

De eerste les start op woensdag 7 oktober. Overige cursusdata zijn: 11 november, 13 januari, 17 februari en 16 maart 2016. Een groep bestaat uit max. 8 deelnemers. De kosten bedragen 15 euro per les; in totaal dus 75 euro. Docenten zijn Teja van der Heijden en Nicole Meussen. Je kunt je kind opgeven via het inschrijfformulier bij de Pinnenhof of stuur een e-mail naar kookookweert@gmail.com

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie