Skip to content

Hans Hofstede is trots op bijdrage Sociaal Domein

Redactie
15 september 2015 | 10:21

Advertentie

Hans HofstedeHans Hofstede van “Theeschenkerij – Bed & Breakfast Hof van Schoor” in Nederweert is trots dat ze in het kader van transformatie van jeugdhulp, participatie en maatschappelijke ondersteuning een vaste baan hebben kunnen bieden aan iemand die al lang in de bijstand zit.

particulier initiatief

Burgemeester Evers roemde de inzet van een dergelijk particulier initiatief. “Ik ben trots dat Hof van Schoor de afgelopen week een wat ouder iemand, die reeds lang in de bijstand zit, een vaste baan heeft kunnen aanbieden. Dat was niet gebeurd als de gemeente niet haar nek had uitgestoken,” vult Hans aan. “Mooi dat we tijdens de themaraad avond genoemd worden, maar het is vooral een kwestie van maatschappelijk verantwoord ondernemen”.

Tijdens de themaraad werden de initiatieven Ospel Steunpunt, Eettafel Nederweert-Eind en de activiteiten van Harold van der Haar (Regisseur Sociaal Domein) onder de aandacht gebracht. Harold is vooral bezig met eenvoudig verbindingen leggen tussen de verschillende disciplines. Enkele personen met elkaar in verbinding brengen, is vaak al voldoende om een klein projectje als het schilderen van een paar bloembakken voor de kerk van Ospel van de grond te krijgen.

Op de vraag hoe Nederweert ervoor staat, laat wethouder Henk Geraats weten dat Nederweert het goed doet en zeker op de goede weg zit. Vergelijken met andere gemeente of een schaal van 1 tot 100 is lastiger te beantwoorden.

Advertentie

1 Reactie

  1. Chapeau! Goed voorbeeld doet volgen


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie