Skip to content

Airbrushdemonstratie door Vivi Hoffmanns

16 september 2015 | 18:45

Pop Up Galerie NederweertPop Up Galerie Nederweert (PUGN) opent aanstaand weekend wederom de galeriedeuren. Ditmaal niet alleen op zaterdagmiddag, maar ook op zondagmiddag tijdens Neewieert On Wiels.

Pop Up Galerie Nederweert

Op zondag 20 september demonstreert kunstenares en exposante Vivi Hoffmanns haar fenomenale en prijswinnende airbrushkunst. Ervaar live hoe zij op wel haast fotografische wijze volledig vanuit het niets een schitterend portret neerzet met de airbrushtechniek. Onder de aanwezige kunstenaars is onder andere ook exposant Roy Wagemans (pop art/multimedia) uit Schinnen.

Vivi Hoffmanns: “Ik maak niet alleen beelden en schilderijen, maar ik heb nog een nieuwe passie gevonden: Airbrushen! Ik maak portretten maar ik laat ook mijn eigen fantasie de vrije loop en combineer verschillende stijlen met gemixte technieken. Ik ben erg gefascineerd door artiesten: muzikanten in het bijzonder. Velen van hen zijn ongelofelijk gepassioneerd en voor mij is het de grootste uitdaging om deze passie en diepe emoties te vangen in het portret! Ik werk nauw samen met de getalenteerde fotograaf: Andy Wright (www.andywright.ca). De combinatie van zijn waanzinnige foto’s en mijn creativiteit en passie voor het airbrushen maakt dat de echte persoon met zijn hele ziel en passie tot leven komt in het portret.”

Een aantal van haar airbrush-schilderijen en meer vind je op www.vivi-creatief.nl of kijk eens op haar Facebookpagina.  Met haar airbrush-schilderij van John Pettrucci heeft zij de derde prijs gewonnen in de Sparmax Europese Airbrush Wedstrijd.

Pop Up Galerie Nederweert (PUGN) is komend weekend geopend op:
Zaterdag 19 september: 13.00 – 17.00 uur
Zondag 20 september: 13.00 – 17.00 uur

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet_gezocht
Heb jij iets gezien?
18 oktober 2024 | 22:57
Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30

Advertentie