Skip to content

Meer dan 100 jaar oud familiebedrijf in Leveroy

Redactie
17 september 2015 | 9:30

Advertentie

Logo-parijten-CDADinsdag 22 september om 19:00 uur brengt het CDA Nederweert een bezoek aan Garagebedrijf P. Geraats in Leveroy. Na een inleidend verhaal over het ontstaan en voortbestaan van dit bedrijf zal er een rondleiding zijn in het modern garagebedrijf dat met z’n tijd is meegegaan.

Garagebedrijf P. Geraats

Aansluitend bespreekt het CDA in zaal Wetemans in Leveroy de raadsagenda ter voorbereiding van de raadsvergadering van dinsdag 29 september. Aanvang van de fractievergadering is aansluitend aan het bedrijfsbezoek om ongeveer 20.30 uur.

Iedereen is van harte welkom om hierover mee te praten. Ook voor inbreng over andere onderwerpen is er voldoende ruimte.

Op de raadsagenda staat onder meer::

  • Vaststelling bestemmingsplan ‘7 woningen Montgomerystraat ‘
  • Vaststelling 1e herziening ‘Beleidsregel omgekeerde werking: woon- en leefklimaat’
  • Voortzetting dienstverleningsovereenkomst met de Stichting Vorkmeer
  • Vaststellen wijziging Algemene Plaatselijke Verordening Nederweert

Advertentie

7 Reacties

  1. Hier zet je toch de nodige vraagtekens bij ?…………..1 ondernemer in de picture….. Terwijl dinsdag 22 september 2015 om 19.00 uur in Zaal centraal het centrumvisie/detailhandelsvisie besproken wordt…….waar het om toch vele ondernemers/belanghebbenden in de Kerkstraat en Brugstraat gaat.. ..De input van deze bijeenkomst wordt meegenomen voor het opstellen van de (ontwerp) visie……Hoe wil het CDA dan in de themaraad mee kunnen praten over de detailhandelsvisie………over onervarenheid van raadsleden gesproken…………zoals van de week zo super goed in de Limburger verwoordt werd………..

  2. U heeft een goed punt, Nederweertenaar. Zou het misschien zo kunnen zijn dat de bijeenkomst bij Centraal eigenlijk bijzaak is omdat het Provincie-smaldeel van het CDA dit achter de schermen al lang heeft “geritseld”?
    Het kleine “vrienden dienstje” in Leveroy wordt derhalve als hoofdzaak bestempeld om de onervarenen het gevoel te geven dat men er toe doet, zou kunnen toch?

    • Ja, zo kun je het inderdaad noemen….”.vrienden dienstje”… in Leveroy……..getuige de foto/link van het bedrijf van de bovengenoemde onderneming, die een lid van HET College op zijn Facebook profiel zet…..! Moet nu toch NIET gekker meer worden…………..Wanneer worden de onervaren raadsleden eindelijk eens wakker…..en gaan eens nuchter nadenken waar men mee bezig is, zonder mee te lopen met………!

  3. Dit kan niet waar zijn…………..

  4. Tante mia, Nederweertenaar,

    Als politiek neutrale lezer, schaam ik mij voor uw reacties. In mijn optiek zijn alle mensen welke in de raad hun werk trachten te doen, mensen die hun idealen voor hun gemeente in willen zetten, vanuit een missie iets voor hun gemeenshap te betekenen. Een nobel streven van ieder raadslid van VVD, JAN, PVDA of het door u genoemde CDA, het maakt in deze niet uit.

    Erg jammer dat u uw onvrede zo afzet tegen deze naar uw mening onervaren mensen. Beschamend! Ga svp de dialoog aan met deze mensen, of stel uzelf verkiesbaar, dan heeft u recht van spreken.
    De beste stuurlui staan ook nu weer aan wal.

  5. Beste Henry,

    1- Degene die mee betalen aan de dames en heren hun vergoeding (wij allemaal dus) mogen natuurlijk commentaar hebben op hun doen en vooral laten in de raad.

    2- Wegkijken, zoals jij, en nergens een mening over hebben, verandert in elk geval niks aan de misstanden in diverse dossiers in deze gemeente.

    3- Schamen zou ik me doen als ik alles voor zoete koek zou nemen door veel Ja-knikkers en Amen-zeggers.

    4- Ik ben niet van eigenbelang, dus de politiek in gaan is een beetje te min voor mij.

    5- De dames en heren die in een raad plaats nemen zitten met hun koppen boven het maaiveld en mogen dus zo af en toe een maaier verwachten.

    Tot slot ook nog een gezegde: Hoge bomen vangen veel wind!

    • Geheel met tante eens……..Citeer bij deze een uitspraak van een zeer op leeftijd zijnde burger uit Nederweert die ik in één van de straten van Nederweert heb mogen ontmoeten: In de politiek zitten…..daar lijdt je niets van….je hoeft alleen maar JA te knikken………….Tjaaaaa………


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie