Skip to content

The Hillbilly Moonshiners in XXL formatie

Redactie
2 oktober 2015 | 20:00

Advertentie

Bi-j Siem NederweertOp zondag 27 december staat de Limburgse party band “The Hillbilly Moonshiners” met diverse gastartiesten in Muziekcentrum de Bosuil. De show maakt deel uit van de ‘A Hillbilly Christmas with The Hillbilly Moonshiners’-tour die later deze maand aangekondigd zal worden.

The Hillbilly Moonshiners

“
‘De feestdagen zijn toch iets speciaals, en we wilden hier dan ook graag iets mee doen als band zijnde“, aldus zanger Sander Stijnen. “Vandaar dat we begin augustus de studio in zijn gegaan om een kerst album op te nemen, wat momenteel in de Verenigde Staten gemasterd wordt door Fred Kevorkian – die onder meer verantwoordelijk is voor het werk van Ryan Adams, Willie Nelson en The White Stripes“. Bij de opnamen van dit album werkte de band tevens samen met de Braziliaanse country zanger Tarso Miller, zangeres Rita Naus van de band Skyway Avenue, pedal steel speler Otto Tuasuun en bandleden van The Oaken Towels.

Ter promotie van dit album – welke later dit jaar uit zal komen – gaat de band in December diverse poppodia en zalen langs, met als afsluiting dus een optreden in Muziekcnetrum de Bosuil in Weert. Tijdens deze show zullen diverse gastartiesten zoals de Amerikaanse singer songwriter Gayle Skidmore en de bands Skyway Avenue en The Oaken Towels hun opwachting maken.

Over The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band

The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band is in korte tijd uitgegroeid tot een succesvolle act die reeds in heel het land te zien was. Sinds Maart jongstleden stond de band ruim 50 keer op de planken in theaters, poppodia en op diverse festivals – en traden ze op met acts als Def Americans en Steve ‘n’ Seagulls. Eerder deze maand kondigde de band aan dat zij in Januari met een eigen bier op de markt komen, in samenwerking met Brouwerij de Natte Gijt.

De kaartverkoop voor het concert van The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band XXL is gestart, en kaarten zijn verkrijgbaar via www.debosuil.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie