Skip to content

Verras een mantelzorgers op Dag van de Mantelzorg

Redactie
2 oktober 2015 | 9:13

Advertentie

Dag van de MantelzorgIn Nederland zijn er 3,7 miljoen mensen die voor een ander zorgen. Liefst 750.000 mantelzorgers zorgen zelfs meer dan 8 uur per week voor iemand en doen dat langer dan 3 maanden. Vaak combineren ze dat met een betaalde baan. Omdat de zorg zich over het algemeen richt op bekenden, vinden deze mantelzorgers hun werk vaak vanzelfsprekend, maar dat is het niet.

Dag van de Mantelzorg

Dag van de Mantelzorg logoDaarom wordt de mantelzorger jaarlijks op 10 november in het zonnetje gezet tijdens de “Dag van de Mantelzorg”. Veel mantelzorgers doen hun werk in stilte. We zien hoe ze zorgen voor hun naaste en geen contact hebben met andere mantelzorgers. Op deze 10de november worden mantelzorgers op meer dan 200 plaatsen in Nederland feestelijk bij elkaar gebracht en wordt er waardering uitgesproken voor hun bijzondere werk.

Ken jij een mantelzorger dan kun je hem of haar op 
10 november de “Dag van de Mantelzorg” jouw blijk van waardering tonen.

Aanmelden kan op de volgende manieren
Bel naar ons secretariaat 0475-458473 ( op ma & do bereikbaar) of bel naar Sabinje Corstjens (mantelzorgconsulent) 06-44 34 94 75. Mailen kan ook via sabinje.corstjens@dezorggroep.nl. Vermeld steeds duidelijk de NAW gegevens, telefoonnummer en/of mailadres van de mantelzorger. U kunt ook een persoonlijke boodschap achterlaten, deze wordt op een kaartje geschreven en samen met het presentje door vrijwilligers bezorgd.
Aanmelden kan tot maandag 2 november 2015!

Advertentie

1 Reactie

  1. sta al bijna een jaar ingeschreven ……..nooit iets van hun gehoord….?


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie