Skip to content

Sponsoractie Spier voor Spieren bij Laco Nederweert

Glendi
9 oktober 2015 | 14:30

Advertentie

Spieren voor Spieren NederweertZaterdag 24 oktober organiseert ZPC samen met de duikvereniging, de reddingsbrigade en sportcentrum Laco een sportdag met als doel geld in te zamelen voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

Kinderen met een spierziekte kunnen niet onbezorgd rennen, fietsen, spelen en sporten. Spieren voor Spieren helpt deze kinderen door de opbrengsten van sportieve, fondsenwervende evenementen direct in te zetten voor snellere diagnose en baanbrekend onderzoek. Ook organiseren ze leuke evenementen voor de kinderen met een spierziekte en hun families.

Om 9.30 uur opent een afvaardiging van de synchroongroep de dag met een uitvoering. Mogelijk dat het startschot wordt gegeven door Pieter van den Hoogenband, maar dit is nog niet definitief. Terwijl de zwemsters van ZPC hun uitvoering zwemmen wordt door het duikteam een groot onderwater spandoek uitgerold. Daarna is het zwembad weer de ‘grootste schatkist’, maar er is ook een kleinere schatkist aanwezig voor papiergeld.

In de ochtend zijn er drie ronden diplomazwemmen in het grote bad, in het instructiebad is er ‘knuffelzwemmen’ met de mogelijkheid van onderwaterfotografie door de duikclub. ’s Middags vindt er een zeskamp plaats waarbij op 3 ‘natte’ en 3 ‘droge’ onderdelen wordt gestreden. De natte onderdelen worden verzorgd door ZPC, de reddingsbrigade en de duikclub. De 3 droge onderdelen door team Laco. Verder wordt er een hindernisbaan/parcours uitgezet op de voormalige locatie van het buitenbad.
Aan het einde van de middag zal een gezamenlijke afsluiting plaatsvinden.

In de hal van sportcentrum LACO zijn stands aanwezig van ZPC, het duikteam, de reddingsbrigade en de Laco met divers promotiemateriaal en mogelijk ook Robsport, maar deze laatste is nog niet helemaal zeker.

Inschrijven voor de zeskamp -liefst vooraf, maar kan ook op de dag zelf- gebeurt per team van 4 personen, maar je kunt je ook individueel inschrijven. In dat geval vormt de organisatie de teams. Iedereen met een zwemdiploma kan dus meedoen! (Jeugd tot 16 jaar minimaal zwemdiploma B). Wil jij meedoen? Stuur dan een e-mail naar zwembad.nederweert@laco.eu  Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per persoon.

ZPC draagt deze actie een warm hart toe en nodigt iedereen uit deel te nemen of te komen kijken om zo Spieren voor Spieren te steunen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie