Skip to content

Politiemol Mark M uit Weert ontmaskerd

14 oktober 2015 | 14:37

Mark D RTL Nieuws heeft vandaag de 28-jarige corrupte politie man uit Weert ontmaskerd. Het zou gaan om de 28-jarige Mark M. uit Weert.

Mark M. werd 29 september aangehouden omdat hij verdacht wordt van corruptie, plichtsverzuim en witwassen. Hij zou op grote schaal informatie verkocht hebben aan criminelen. De agent was sinds zes jaar in dienst van de Landelijke Eenheid van de politie.

“Hij reed in een Porsche Cayenne, ging regelmatig met vakantie en had tonnen cash in huis,” aldus RTL Nieuws. Hij was getrouwd met een Oost-Europese vrouw. Voor hij bij de politie ging werken, runde hij www.nieuwsweert.nl, een site over het lokaal nieuws van Weert. Ook handelde hij in kleding van en naar Oekraïne en richtte hij recent een bedrijf in autoverhuur op.

Mark M. leidde de laatste tijd een luxe leven volgens bronnen van RTL Nieuws. Naar nu blijkt waarschijnlijk verdient met verkoop van informatie.

Advertentie

4 Reacties

  1. Goed zo Bart., heel goed. Jij mag rechter worden.

  2. Waat unne kluppel.

    Wanneer je fantasie en werkelijkheid niet meer kunt onderscheiden dan gaat het goed mis. Hij kan van geluk spreken dat het zo afloopt dat hij ontmaskerd wordt door justitie. Stel dat hij aan de andere zijde (criminelen) als lek, verrader, onbetrouwbaar, hinter listige geld prutser of als under cover agent werd aangezien dan was hij nu plotseling gestorven aan een acute lood vergiftiging.
    Dat baantje bij de politie kan hij nu wel vergeten, zeker omdat hij zijn collega’s in gevaar heeft gebracht met zijn zucht naar geld en aanzien.

  3. En dat balkje kunnen ze ook wel weg halen, of je zijn ogen nu niet ziet door die balk of door een dikke zonnebril maakt ook weinig uit.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30
2024_10_18-15.000-voor-lokale-verenigingen-Heerschap-33
Spek de kas actie
18 oktober 2024 | 19:00

Advertentie