Skip to content

Leerlingen Citaverde aanstaande zondag op tv

Glendi
16 oktober 2015 | 17:30

Advertentie

Citaverde NederweertDrie leerlingen van het Citaverde in Nederweert hebben een bijzonder duurzaam idee ingediend en zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het televisieprogramma GreenTech van RTL 4.

GreenTech – RTL4

Wie heeft het meest duurzame idee van Nederland? Dat vraagt GreenTech zich af. Alle brugklasleerlingen van MAVO in het groen zijn afgelopen voorjaar aan de slag gegaan om oplossingen te verzinnen voor een duurzame toekomst, een zogenaamd ‘groen’ idee.

Door de gastlessen van GreenTech zijn leerlingen enthousiast gemaakt over duurzaamheid, techniek en innovatie. Uit alle inzendingen van scholen in Nederland heeft de redactie van Greentech vervolgens 12 ideeën geselecteerd voor het televisieprogramma. Drie leerlingen uit klas 1a (nu 2a) zijn geselecteerd in de top 12 en hebben hun idee mogen presenteren tijdens de opnamedag op 16 mei.

In het tv programma GreenTech gaan jongeren in teams tussen de 9 en 15 jaar de strijd met elkaar aan. Het is de ultieme combinatie van visie, creativiteit en technische vaardigheden die dat bepaalt. Benieuwd naar het originele idee van de drie leerlingen? Kijk dan aanstaande zondag naar GreenTech op RTL 4 om 15.55 uur.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie