Skip to content

‘Hallo…God?!’

Redactie
23 oktober 2015 | 10:24

Advertentie

hallo godEen bijzondere voorstelling op een unieke locatie! Op zondagmiddag 1 november, de laatste dag van de herfstvakantie, speelt de familievoorstelling ‘Hallo…God?!‘ in het Franciscus Huis in Weert. Een voorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar over vriendschap, avontuur, geloven en wat mensen met of zonder religie met elkaar bindt.

‘Hallo…God?!’

De vrienden Mike en Gert -de ene een durfal, de ander een allesweter– brengen een stoutmoedig plan ten uitvoer: ze besluiten samen de nacht door te brengen in een kerk die niet meer in gebruik is. Dat zal de jongens, die al heel lang vrienden zijn, gelegenheid bieden weer eens uitvoerig met elkaar te kunnen praten. En als vanouds een keer weer samen gitaar te kunnen spelen. Althans, met die verwachting gaan de twee het avontuur aan. Eenmaal in de kerk nemen de zaken echter een onverwachte wending…

Lieke Benders | Hoge Fronten
Hallo…God?!‘ is een voorstelling van Lieke Benders van Hoge Fronten uit Maastricht. Voor hun vorige jeugdproductie ‘Niet Wiet, Wel Nel‘ won Hoge Fronten de Zilveren Krekel. In het werk van Lieke Benders komt het thema religie regelmatig terug.

Jibbe Wilms
De tekst is geschreven door Jibbe Wilms, toneelschrijver en huisschrijver van onder andere Toneelgroep Maastricht.

Hallo… God?! is op zondag 1 november om 14:30 uur te zien. Entreeprijs € 15,00 kinderen € 12,50. Locatie Franciscus Huis Weert, Biest 43a. Kijk voor meer informatie, trailers en kaarten op www.munttheater.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie