Skip to content

Kant, corsages, kindje Jezus en muzikanten nodig

Redactie
25 oktober 2015 | 12:00

Advertentie

20141227-_LKT4102 Johan HorstOok dit jaar zoekt Eynder Winter Festijn weer figuranten, kindje Jezus, zangers, muzikanten, cateringpersoneel, materiaal voor kostuums en groen voor versieringen. Het is weer kouder. De bladeren vallen weer van de bomen. Dat betekent dat de voorbereidingen voor Eynder Winter Festijn 2015 weer zijn gestart. Dickens en Balthazar komen voor het zevende jaar weer samen tijdens het Eynder Winter Festijn op 26 en 27 december in openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert-Eind. Natuurlijk zijn er weer nieuwe elementen tijdens Eynder Winter Festijn 2015 waarmee je wordt verrast.

Snoeimaterialen
Heb je snoeimateriaal dat gebruikt kan worden voor kerstversieringen? Bel dan met
Jos Beelen via (06) 5335 9686 of mail naar josbeelen@planet.nl

Figureren
Wil je of ken je iemand die wil figureren? Een moeder, vader en baby die als Maria, Jozef en kindje Jezus ongeveer anderhalf uur willen figureren? Of wil je helpen in de catering? Ken je zangers of muzikanten met name voor 26 december? Verwijs de mensen naar de opgaveknop op de site www.eynderwinterfestijn.nl Ook als je zelf wilt helpen, laat het weten via de site.

Materiaal voor kostuums

Voor diverse kostuums zijn er nog kantjes, banden, kunstbloemen, corsages om te verwerken op hoeden, (imitatie) sieraden, bijous (mag stuk zijn, worden verwerkt op hoeden), (imitatie) bont om te verwerken aan capes en andere kostuumonderdelen, ook fluwelen gordijnen en andere donkere stoffen nodig. Hiervoor kun je bellen met of mailen naar Anja van Mierlo-van der Heijden via (06) 4045 8032 of anjahenri@upcmail.nl

Dwergen en een faun
Dit jaar staat Eynder Winter Festijn in het teken van de thema’s Dickens, het EynderRyck en het Kerstverhaal. Scrooge, de Kerstman met vrouw en elfjes, het Dickens straatbeeld, het Kerstverhaal met de drie Koningen Caspar, Melchior en Balthazar en ook de ridders en raven, het mysterieuze bos met boselfjes en dit jaar voor het eerst zelfs een faun (half mens half geit) zijn te bewonderen. In een sprookjesachtige wereld vind je personages in de stijl van Snow white and the huntsman. Ook de dwergen in hun kleine huisje ontbreken niet. Op dit moment worden er ook nog andere nieuwe ideeën ontwikkeld. Houd de site in de gaten voor meer nieuws! Dit unieke en sfeervolle kerstevenement vindt weer op 26 en 27 december van 15.00 uur tot ongeveer 19.00 uur plaats. Beide dagen sluiten omstreeks 19.00 uur af met een spetterende parade. Dus noteer Eynder Winter Festijn alvast in je agenda of op de kalender.

Foto: Johan Horst Fotografie

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie