Skip to content

Werken aan de weg in week 45

Redactie
2 november 2015 | 7:59

Advertentie

wegwerkzaamheden verkeer 6997In week 45 wordt er ook weer aan de weg gewerkt. De aannemer gaat aan de slag op de Florastraat in Nederweert en op de Heiweg in Ospel.

Werken aan de weg in week 45

Op woensdag 4 en donderdag 5 november brengen ze op de Florastraat een nieuwe asfaltdeklaag aan. Dit gebeurt tussen de drempel Molenweg en de overgang in het asfalt ter hoogte van huisnummer 95, dus langs het grote grasveld. Voordat de nieuwe asfaltdeklaag aangebracht kan worden, moet eerst de oude deklaag gefreesd worden. Vervolgens wordt de weg grondig gereinigd. Deze werkzaamheden zullen op woensdag 4 november plaatsvinden. Op donderdag 5 november brengt de aannemer de nieuwe deklaag aan. Tijdens het frezen en het aanbrengen van het asfalt is de weg niet toegankelijk.

Op donderdag 5 november brengen ze op de Heiweg een nieuwe asfaltdeklaag aan, tussen de Kampersweg en het einde van het asfalt. Voordat de nieuwe asfaltdeklaag aangebracht kan worden, moet eerst een aansluiting gefreesd worden op het oude asfalt. Vervolgens wordt de weg grondig gereinigd. Deze werkzaamheden gebeuren op woensdag 4 november. Op donderdag 5 november zal de nieuwe deklaag aangebracht worden. Tijdens het frezen en het aanbrengen van het asfalt is de weg niet toegankelijk.

Geen auto’s op de weg
Parkeren op de rijbaan is niet toegestaan, omdat de werkzaamheden dan niet uitgevoerd kunnen worden. Ook dient de weg vrij te worden gemaakt/gehouden van geparkeerde aanhangers en dergelijke. De wegen moeten vrij zijn van 06.00 tot 18.00 uur.

Bereikbaarheid
Om het werk veilig te kunnen doen, is het nodig om de wegen geheel af te sluiten. De aangrenzende woningen zijn overdag niet met auto’s bereikbaar.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie