Skip to content

Hoogste waardering voor Land van Horne MTB Toertocht

Redactie
10 november 2015 | 13:14

Advertentie

Foto 3 van Theo Van de WinkelDe tweede editie van de Land van Horne MTB Toertocht heeft zondag een derde ster ontvangen van de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). De hoogste waardering die aan een toertocht wordt toegekend.

De Land van Horne MTB toertocht wordt nu door de NTFU gekwalificeerd als “NTFU Klassieker” en heeft daarmee een bijzondere status gekregen. Een uniek resultaat en een enorme opsteker en compliment voor organisator TWC Weert zeker omdat dit resultaat al behaald wordt bij de 2e editie.

Hoogste waardering voor Land van Horne MTB Toertocht

Foto 1 van Helma TielemansZondag 8 november hebben bijna 800 mountainbikers deelgenomen aan de Land van Horne MTB Toertocht. Eén van hun was een kwaliteitsadviseur van de NTFU die onaangekondigd een bezoek bracht aan de toertocht. De kwaliteitsadviseur was vol lof over de tocht. Op alle beoordeelde punten behaalde de Land van Horne MTB Toertocht de maximale score.

De deelnemers waren zeer enthousiast over de uitgezette route door de mooie natuur die Weert rijk is. Vooral de uitgezette route over en tussen de zandbergen bij het Blauwe Meertje, de beklimming van de vuilstort Delbroek in Altweerterheide en de Tungelerwallen spraken tot de verbeelding. Voor de 60 km route was er een nieuwe lus uitgezet door natuurgebied de Krang met dank aan vereniging Natuurmonumenten en gemeente Leudal. Het materiaal had veel te verduren bij de beklimming van de vuilstort Delbroek. In de stand van Fietsspecialist Hans Struijk was het dan ook druk. Alle fietsen werden ter plaatse vakkundig gerepareerd.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie