Skip to content

Proeventocht Nederweert

Redactie
14 november 2015 | 9:33

Advertentie

proeventocht-Nederweert-2015Op zondagmiddag 13 december van 12.00 – 17.00 uur wordt door Horeca Vereniging Nederweert de jaarlijkse Proeventocht georganiseerd. Zij bieden je een smakelijke tocht door het centrum van Nederweert. Op maar liefst zes locaties kun je, net als voorgaande jaren, genieten van de heerlijkste hapjes en gerechten.

Proeventocht Nederweert

Net als vorig jaar zijn de volgende ondernemers er weer bij: Guulke Eten & Drinken, Eetcafé De kleine Winst, Restaurant Bi-j Siem, Restaurant Diverso, IJssalon Florence, Wijnkoperij Alex Storms en Slagerij Hermans. De laatste twee werken weer samen op het adres van Alex. Er zijn dus 6 adressen te bezoeken tijdens de Proeventocht.

Proeventocht-koop-nu

Ga via internet naar de website www.wowdeal.nl. Zorg dat je een account hebt en zoek vervolgens naar de deals in regio Roermond-Weert. Daar zie je de proeventocht staan en bestel je de vouchers. Je koopt een voucher voor € 26,- per persoon.

Er is plaats voor maximaal 400 personen. Deze culinaire wandeling is inmiddels al 4 jaar een succes en willen we graag blijven voortzetten. Laat je verrassen door de heerlijkheden die deze enthousiaste ondernemers voor je bereiden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie