Skip to content

Vanavond SMC0495 in Golden Tulip

Glendi
17 november 2015 | 12:00

Advertentie

SMC0495Wie wil er nu niet trending topic zijn en de knaller van de dag binnenhalen op social media! Je wilt immers bij het nieuws van de dag horen en liever nog de hotspot van het universum zijn. Dat genereert namelijk aandacht en potentie.

Creatief, scherpzinnig en betrouwbaar. Vat dat maar eens in een enkel beeld met wat letters samen. Nu zijn er voor alle opdrachten ook toppers die zo’n uitdaging koesteren en SMC0495 heeft er een gestrikt die voor de twee grote spelers op dit gebied Brandfighters en Boomerang Create al vaker glorie binnengehaald heeft.

Eric Reneerkers @draadlok komt vanavond naar SMC0495 bij Golden Tulip en laat zien waar de grote merken warm voor lopen. Social media design met een inhaak functie op de trend van de dag.
Nu heeft de politie ook een soortgelijke vraag alleen wel met een andere achtergrond. Niet de trend van de dag maar de veiligheid in de buurt en liefst constant. En dan heb je alle ogen en oren nodig die er maar zijn. Rob Litjens verteld hoe de politie in Weert social media inzet en wil graag verder filosoferen hoe dat anders of beter kan.

  • 19.30 uur Rob Litjens en social media politie Weert
  • 20.15 uur korte pauze
  • 20.45 uur Eric Reneerkens met social media design en ‘viral’ gaan op het net
  • 21.30 uur netwerkuitwisseling

Schrijf je hier in.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie