Skip to content

Kerstshows met een Venetiaans tintje

Glendi
24 november 2015 | 11:15

Advertentie

NederweertDe kerstdagen staan weer voor de deur. De gezelligste tijd van het jaar! Maar het carnavals seizoen is ook alweer begonnen. Om die reden is het thema van de kerstshow voor dit jaar… met een Venetiaans tintje.

Beetje vreemd? Nee hoor. Kerstaccessoires zijn goed te combineren met carnaval en andersom! Wat dacht je van tubes in de bomen! (de trend van 2015/2016). Je vindt dit jaar prachtige, verrassende kleurcombinaties; groen met koper en bruin of goud met zwart en zilver of ga je juist toch voor het landelijke, naturelle sfeertje zonder kitsch? Je vindt er alle combinaties in de diverse stijlhoeken.

Er zijn dit jaar 3 kerstshows, elk met een eigen sfeertje. De eerste show was afgelopen zondag 22 december. Tijdens deze show kon je prijswinnende creaties uit Venetië in een winkel vol kerst bewonderen. Boven in het atelier stonden de workshopvoorbeelden klaar en waren er demonstraties van het team Wig-it uit Roermond. Zij toonden de trends op exclusieve schmink en prachtige was- en kambare pruiken. Wil je zelf thuis aan de slag? In de winkel vind je volop inspiratie en items om kerst 2015 speciaal te maken. Net even anders dan anders.

Tijdens hun tweede show op 6 december barst het kerstgeweld pas echt los. Deze dag staat in het teken van experimenteel bloemwerk. Naast hun bekende bloemschikdemonstratie is er dit jaar ook een bekende bloemenarrangeur Pascal de Laat van Pascal Artz. Hij laat zijn creatieve geest los en toont je de allernieuwste trends op gebied van bloemsierkunst (erg vernieuwend en verrassend) .
De derde show op 13 december staat in het teken van kerst, kerst, en nog eens kerst met volop demonstraties en ideeën.

Bloemstyling ‘t Roosje

Drie shows, drie keer anders! Kom gezellig kijken en laat je inspireren. De koffie staat in het atelier klaar, dus vergeet niet naar de bovenverdieping te komen. Bloemstyling ’t Roosje en Atelier… ‘Op rozen’ is geopend tijdens de kerstshows van 13.00 uur tot 17.00 uur. Verder zijn er extra openingsdagen op maandag 7, 14 en 21 december van 13.00 tot 18.00 uur.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie