Skip to content

Fietsster gewond na aanrijding met auto

Glendi
25 november 2015 | 11:51

Advertentie

aanrijding fietsster WeertEen fietsster is woensdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de rotonde tussen de Ringbaan-Oost en industrieterrein Kampershoek in Weert.

Ringbaan-Oost

Het ongeval gebeurde waarschijnlijk door een voorrangsfout. De vrouw is door het ambulancepersoneel onderzocht en meegenomen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. De auto raakte licht beschadigd door de aanrijding.

Advertentie

7 Reacties

  1. Daar is het idd altijd gevaarlijk! Moeten ze echt wat aan doen! Balen men

    • Ja gelijk heb je

  2. Rotondes zijn voor fietsers in principe altijd gevaarlijk. veel automobilisten hebben niet altijd het juiste beeld van wat de fietser wil. Indien de fietser links af moet dan moet hij 3 maal oversteken! Een passende oplossing: voor de fiets een onderdoorgang zoals in Weert de grote rotonde.

    Indien de plannen in Nederweert voor de Randweg doorgaan dan krijgen we dezelfde gevaarlijke situaties. Er zijn nl. minimaal 2 rotondes gepland. Hier moeten in de toekomst iedereen die vanuit Nederweert naar buitengebied wil overheen. Verder, en dit is een heel risicovolle groep: schooljeugd vanaf hun 4-5 jaar moeten de Randweg door middel van rotondes naar school. Hoe moeten ouders dit doen? Zelf brengen, betekent een ouder kan niet gaan werken. Of toch zelf laten fietsen en dagelijks met angstzweet in de handen maar hopen dat hun kinderen veilig op school/thuis komen. Derde optie: vervoer t/m b.s. school leeftijd bekostigt door………… onze bestuurder zelf.
    Onze wethouder staat voor Veiligheid voorop!! Provincie staat voor “Maak van de nul een punt) (veiligheid fietsers hoge prioriteit).
    Dit zijn loze woorden. Geen inhoud! Mooie verkiezingskreten maar dan houd het helemaal op.

    • Het is duidelijk dat je tegen de Randweg bent en dat je alles aangrijpt om je gelijk te halen, Tieske. Dat is je goede recht. Maar je trekt werkelijk alles uit zijn verband om je gelijk te halen. Daarmee raak je je geloofwaardigheid kwijt en krijg je meer en meer de trekken van een propagandist.

  3. O ja,

    En Veilig Verkeer Nederland (afd. Nederweert geeft aan dat het veilig is en hebben positief gereageerd op de huidige plannen.
    En zij hebben er verstand van…………..

    • Onder de button Advies Stakeholders is alleen het advies van de tegenstanders opgenomen. Er zijn toch meer stakeholders? Zijn die adviezen niet interessant om te melden? Of is hier sprake van propaganda en bewust manipuleren van feiten?


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00
2024_10_05 Compititiedag Brandweer Limburg Noord 2024-29
Teambuilding onder de brandweerkorpsen
5 oktober 2024 | 18:30

Advertentie