Skip to content

Intieme editie van Thank God it’s Wednesday

Glendi
27 november 2015 | 18:00

Advertentie

Thank God it's WednesdayWoensdag 9 december vindt de volgende editie van Thank God it’s Wednesday plaats in Muziekcentrum de Bosuil. Aanvang is wederom 20.30 uur en de entree is gratis.

Deze keer staan er geen rockende bands op het podium, maar gooien we het over een andere boeg. Tijdens een akoestische sessie zullen vier singer-songwriters een sfeervol optreden verzorgen. Allen hebben hun sporen in de muziek al ruim verdiend.

Tom Kluskens
Na stevig aan de weg getimmerd te hebben met zijn band Clock en optredens met LNB (nu F.A.R.T) had Tom eind 2011 een muzikale pauze ingelast. Met eigen werk schrijven en muziek maken is hij echter nooit gestopt. Tijdens deze Thank God it’s Wednesday editie brengt Tom bekende en minder bekende nummers ten gehore, enkel met stem en gitaar.

Anouk Roost-Reijnders
Ook Anouk heeft al veel muzikale ervaring opgedaan met haar band SuperNova en kinderband Reintje & haar Voskes. Met haar krachtige, dragende stem brengt zij sfeervolle nummers uit het alternatieve singer-songwriter circuit. Als begeleidingsinstrument kiest ‘Reintje’ afwisselend voor keyboard en gitaar.

Cyrill Wulms 
Als voormalig gitarist van Parris en Powerslave, huidig gitarist in F.A.R.T, The Western Fruit Wood & Hooker Company en Reintje & haar Voskes is Cyrill ook geen onbekende in de regio. Soms laat hij z’n bands voor wat het is en speelt dan, gewapend met alleen z’n akoestische gitaar, nummers uit een lijst van persoonlijke favorieten.

Wim Truyen 
Met jarenlange ervaring in enkele rockbands zoals Vanroy en One Stroke zal ook Wim zichzelf van een andere kant laten zien. Zichzelf begeleidend op zijn akoestische gitaar zal hij zich bloot geven op het gevoelige vlak.

Al met al een bijzondere editie die je niet wilt missen!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie