Skip to content

Werkgroepen Toekomst Nederweert presenteren resultaat

Redactie
27 november 2015 | 21:44

Advertentie

Werkgroepen Toekomst Nederweert resultaatTijdens dag 1 van de eindconferentie van het cocreatie traject Toekomst Nederweert hebben de zes werkgroepen hun ideeën rondom het gekozen thema gepresenteerd naar elkaar toe in zaal Centraal.

Werkgroepen Toekomst Nederweert presenteren resultaat

De werkgroep Leefbaarheid beet de spits af gevolgd door Ouderenzorg. De werkgroep Jeugd liet zien hoe we de jeugd gaan betrekken en de werkgroep Ontmoeten heeft ideeen gepresenteerd over waar we elkaar gaan treffen. De werkgroep Verbinden en Samenwerken liet vervolgens zien hoe dit alles bij elkaar gaat komen. De werkgroep Bereikbaarheid rondde de presentaties af.

Mooi om te zien hoe betrokken iedereen is bij de Toekomst van Nederweert en hoe daar een succes van te maken is. Hoewel de werkgroepen los van elkaar aan de slag zijn geweest, waren er veel raakvlakken en soms ook overlap in de presentaties. De 30 aanwezige werkgroepleden hebben samen een toast uitgebracht op dit mooie resultaat. Samen werd er een maaltijd genuttigd en kon er nog verbindingen gemaakt worden tussen de aangereikte ideeen.

Zaterdagochtend gaan de werkgroepleden verder aan de slag om keuzes te maken voor het vervolg. Dit keer ook weer in zaal Centraal. Om 16.00 uur is de presentatie van het eindresultaat voor alle geinteresseerden en voor de pers. Dus wil je hierbij zijn, kom dan zaterdagmiddag om 16.00 uur naar zaal Centraal.

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie