Skip to content

Clown Frodie neemt afscheid

Redactie
2 december 2015 | 12:16

Advertentie

Clown FrodieTerwijl de tranen over zijn rood geschminkte wangen rollen, kondigt Clown Frodie zijn afscheid aan. Sinds 1996 heeft hij duizenden shows gegeven; kinderen – maar zeker ook volwassenen – vermaakt met interactieve voorstellingen waarbij liedjes, goocheltrucs, grappen en grollen de boventoon voerden. Live optreden is absoluut zijn passie, maar het buikgevoel spreekt en geeft aan dat het tijd is om te stoppen. Zijn grote broer Clown Frodelino en zijn vriendinnetje Clown Frodielien zetten daarom op maandag 28 december een afscheidsfeestje voor hem op touw bij De Pinnenhof in Nederweert.

Clown Frodie neemt afscheid

Clown Frodie heeft veel podiumervaring. Naast zijn vele optredens tijdens de meest uiteenlopende gelegenheden, zoals communiefeesten, bruiloften, kinderfeestjes, bedrijfsfeesten en uitvaarten, heeft hij een seizoen mogen optreden in het Spaanse Mallorca. Ook was hij regelmatig te vinden in zorginstellingen, vakantieparken en natuurlijk niet te vergeten 7 jaar lang in Het Feest van Nicolaas.

In pakweg twintig jaar heb ik een grote, trouwe klantenkring opgebouwd die ik nu – met pijn in mijn hart – los moet laten. Ik kom vaker tieners tegen die in hun jonge jaren verschillende shows van mij hebben bezocht”, adus Frodie, “maar aan alles komt een einde.”

Zijn (kinder)voorstellingen waren altijd tot in de perfectie geregeld en ondersteund met muziek, goede acts en een sfeervol decor. Hij laat zijn schare fans dan ook een viertal cd’s en een dvd na, waarop zij nog van zijn optredens kunnen genieten. “Ik stopte mijn passie, energie en creativiteit in iedere show, deed het telkens helemaal vanuit mijn tenen. Zelf genoot ik eveneens met volle teugen van het live zingen en het goochelen met mijn twee geliefde konijntjes. Later is daar mijn horde knuffelpoppen bijgekomen en zij delen het verdriet met mij.

Voordat Clown Frodie achter de schermen verdwijnt, verrassen Clown Frodelino en Clown Frodielien hem op maandag 28 december met een afscheidsfeestje. Ze organiseren onder de titel TOT SINAS! een laatste spetterende show bij De Pinnenhof in Nederweert. Aanvang 14:00 uur.

Om Clown Frodie nog één keer in het zonnetje te zetten, roepen ze iedereen op om bij dit feest te zijn. De entree bedraagt slechts € 2,- p.p. en alle kinderen ontvangen een leuk cadeau. Na afloop van de voorstelling zal een afscheidsreceptie gehouden worden, zodat alle kinderen die willen nog met Clown Frodie op de foto kunnen gaan.


Kaartjes zijn verkrijgbaar bij Schminkspecialist op de Graafschap Hornelaan 157 in Weert, telefoon 0495 450 882. Meer info: www.clownfrodie.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Activiteitenprogramma oktober De Pelen
Voor jong en oud van alles te beleven!
30 september 2024 | 20:00
Huis-van-Nicolaas-in-Weert-2019-is-weer-geopend-36
Komende vijf jaar in Franciscus Huis Weert
30 september 2024 | 17:18

Advertentie