Skip to content

Mariska Huisman op KPN Junior Schaatsclub in Franciscus Huis

Redactie
4 december 2015 | 15:00

Advertentie

17-12-2014 SCHAATSEN: KPN JUNIOR SCHAATSCLUB: GOUDA KPN Junior Schaatsclub met Barbara de Loor Foto: Sander Chamid

Het schaatsseizoen is weer begonnen en dus komen de clinics van de KPN Junior Schaatsclub er weer aan! Op woensdag 16 december komt de KPN Junior Schaatsclub naar de tijdelijke ijsbaan in het Franciscus Huis in Weert. Deze winter zal de jeugd uit Weert tijdens een schaatsclinic door de ambassadeur van de KJSC, Mariska Huisman de fijne kneepjes van het schaatsvak leren. Huisman werd maar liefst 4 keer Nederlands Kampioen marathon op kunstijs en wist de nodige overwinningen binnen te slepen op de Weissensee.

17-12-2014 SCHAATSEN: KPN JUNIOR SCHAATSCLUB: GOUDA KPN Junior Schaatsclub met Barbara de Loor Foto: Sander Chamid Barbara_KJSC

De KPN Junior Schaatsclub is opgezet om kinderen van 6-12 jaar te enthousiasmeren voor het schaatsen en ze meer te betrekken bij de schaatssport. Dit kan onder andere door zelf te schaatsen bij de lokale vereniging of het bezoeken van een schaatswedstrijd. Op de site van de KPN Junior Schaatsclub vind je allerlei leuke nieuwtjes en weetjes over deze te gekke sporten; en over onze topschaatsers en -skaters. Ook kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief en daarmee meedoen aan acties en leuke prijzen winnen. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen aan de kinderpersconferentie of meehelpen met de medaille uitreikingen op een NK. Ga naar www.schaatsen.nl en meld je gratis aan.

De KNSB is in samenwerking haar hoofdsponsor KPN ervan overtuigd dat de KPN Junior Schaatsclub een goede manier is om de Nederlandse jeugd enthousiast te maken voor het schaatsen, ook in winters zonder natuurijs. Ook draagt het project bij aan het bevorderen van beweegactiviteiten ten behoeve van een gezonde leefstijl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie