Skip to content

Proef de kerstsfeer in Nederweert

Redactie
4 december 2015 | 16:00

Advertentie

Kerst proeventocht nederweertHet heeft altijd wel iets speciaals, die kerstversiering in de etalages. Op zondag 13 december doen de Nederweerter ondernemers er nog een extra schepje bovenop. Op deze koopzondag is het hele centrum van Nederweert gehuld in kerstsfeer, de rode loper ligt uit en je kunt in de winkels sparen voor heerlijke bonbons. Kom je ook een kijkje nemen? Van 13.00 tot 17.00 uur zijn de winkels geopend.

Proef de kerstsfeer in Nederweert

Ga lekker winkelen in Nederweert. Bij veel ondernemers krijg je bij aankoop één of meerdere stempels. Elke stempel heeft de waarde van een lekkere bonbon, zo heb je vrij snel een lekker schaaltje voor de feestdagen bij elkaar. Bovendien loop je grote kans om de Kerstman tegen het lijf te lopen.


Laat je inspireren!
Doe vooral ideeën op voor tijdens de feestdagen. Bloemstyling ’t Roosje geeft een kerstshow met diverse demonstraties. En de supermarkten presenteren allerlei heerlijke kersthapjes, die je heel gemakkelijk zelf thuis kunt bereiden. De winkeliers hebben bovendien allemaal leuke aanbiedingen voor je. Laat je inspireren!

Proeventocht in Nederweert
Ook de horeca in Nederweert staat klaar om je hartelijk te ontvangen. Na het grote succes van de Wowdeal-actie van afgelopen jaren kon je ook dit jaar weer een voucher kopen voor de unieke Proeventocht langs diverse restaurateurs. Op vijf locaties kun je genieten van allerlei heerlijke gerechten en hapjes. Helaas waren deze vouchers in  no-time uitverkocht. Heb je de Wowdeal gemist? Niet getreurd! Je bent uiteraard altijd van harte welkom voor een hapje en drankje van de speciale feestdagenmenukaart!

Nederweert geeft je op 13 december een voorproefje op de feestdagen. Ben jij erbij?

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie