Skip to content

Davy Gerris uit Nederweert in bestuur CDJA Limburg

Redactie
6 december 2015 | 17:10

Advertentie

Bestuur CDJA LimburgOp de ledenvergadering van CDJA Limburg op 6 december 2015 in Roermond is het bestuur onder leiding van Marieke Nass versterkt met drie nieuwe bestuursleden. Davy Gerris, Filipe Duijf en Rob Frambach zijn door de leden van de vereniging voor één jaar verkozen als secretaris, penningmeester en algemeen bestuurslid.

Davy Gerris uit Nederweert is bestuurskundige en heeft al ruime ervaring binnen de vereniging, als lid van de commissie Justitie en Binnenlands Bestuur. Filipe Duijf uit Peel en Maas heeft een achtergrond in de techniek en landbouw, en was kandidaat bij de verkiezingen voor Provinciale Staten. Rob Frambach uit Maastricht is zeer betrokken in de lokale politiek in de provinciehoofdstad en is de drijvende kracht achter de Ironman-triathlon in Zuid-Limburg. Samen dragen ze bij aan de broodnodige verbreding en verdieping van de Limburgse jongerenpolitiek.

Verder bestaat het bestuur uit voorzitter Marieke Nass, secretaris politiek Joey Gommans, adviseur Jorn Ballas en de provinciale vertegenwoordigers in het landelijk bestuur Jimmy Bastings en Wouter IJpelaar. Met dit brede team, dat haar sporen binnen zowel CDA en CDJA heeft verdiend, verwacht de provinciale afdeling een brug te kunnen slaan naar 2017 en ook in Limburg een christendemocratische stip op de horizon te zetten. Ook verwacht het bestuur de succesvolle internationale samenwerking met de Duitse en Belgische collega’s verder vorm te geven. Het achtkoppige bestuur bouwt het komende jaar verder op de fundamenten die eerder zijn gelegd door de jonge christendemocraten onder voormalig provinciaal voorzitter Ralph Diederen.

Het CDJA is de jongerenorganisatie van het CDA, de grootste politieke partij van Nederland met ruim 50.000 leden.

Foto: Rob Frambach, Davy Gerris, Joey Gommans, Wouter IJpelaar, Marieke Nass, Jimmy Bastings, Jorn Ballas en Filipe Duijf.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie