Skip to content

Youp van ’t Hek opent foto-expositie in Weert

Redactie
7 december 2015 | 20:30

Advertentie

Youp en ge 2 © Rob NijpelsMaandagmiddag 7 december heeft cabaretier Youp van ‘t Hek voorafgaand aan zijn optreden in het Munttheater een bijzondere foto expositie geopend. Vooruitlopend op de landelijke première van de nieuwe theatertour van Gé Reinders: SOLO op zondag 24 januari in het Munttheater, wordt in de foyer van het Munttheater een foto expositie getoond met foto’s van Gé Reinders gemaakt door fotograaf Roger Cremers.

Fotograaf Roger Cremers heeft een expositie samengesteld van foto’s die hij de afgelopen jaren verzameld heeft van Gé Reinders. Hij heeft Gé gevolgd, tijdens concerten, repetities en zijn privéleven. Deze werken hangen nu in de publieksfoyer van het Munttheater en reizen na de première door naar de theaters van Roermond en Nijmegen.
Youp was de grote inspiratiebron voor Gé Reinders om de eerste stappen te zetten naar het theaterpodium. Het was dan ook voor Gé heel bijzonder dat net Youp de openingshandeling verrichtte door de laatste foto persoonlijk aan de muur te hangen.

Roger Cremers (1972) is een door World Press Photo bekroonde fotograaf uit Bingelrade, wiens werk is gepubliceerd in vele toonaangevende Nederlandse kranten en tijdschriften. Hij begon zijn carrière als een nieuws fotograaf voor NRC Handelsblad. Roger komt uit een familie van mijnwerkers. Het ondergrondse leven in de mijnen zou later op een belangrijk thema in zijn werk worden. Momenteel woont en werkt hij in Amsterdam.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie