Skip to content

Chris Verstappen in het zonnetje

Redactie
8 december 2015 | 9:37

Advertentie

Chris Verstappen in het zonnetjeChris Verstappen, vrijwilliger bij scouting Nederweert, is gisteren in het zonnetje gezet tijdens “de nationale dag van de vrijwilliger“. Vanuit Leusden kwam het bestuur van Scouting Nederland speciaal hiervoor naar Nederweert. Binnen Scouting Nederland zijn ruim 25.000 vrijwilligers actief die zich inzetten om uitdagende activiteiten te verzorgen voor meiden en jongens, zodat zij zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. 25 van deze vrijwilligers zijn van gister in het zonnetje gezet met een pakket dat is samengesteld door de Scouting en haar partners.

Chris Verstappen in het zonnetje

Chris heeft de afgelopen jaren vele uren besteed aan het realiseren van Scoutinglandgoed Zeewolde. Hij heeft offertes opgevraagd, onderhandeld over de prijzen, contacten onderhouden met uitvoerende partijen en mensen gemotiveerd. Hij is enthousiast, vriendelijk, meestal beschikbaar en tot veel bereid. Hij heeft zijn uiterste best gedaan om voor de Scout-In het terrein zo ver mogelijk “klaar te hebben” en na afloop heeft hij nog diverse malen op het landgoed rondgelopen om achtergebleven afval op te ruimen. Scout-In is een tweejaarlijkse terugkerend festival voor alle scoutingleden uit heel Nederland. Ook nu de klus geklaard is, blijft hij betrokken en heeft hij weer een nieuwe taak op zich genomen. Kortom iemand waar scouting Nederweert zuinig op is.

Dit zijn woorden om erg trots op te zijn! Dit alles is vrijwillig en doet hij naast zijn drukke baan,” aldus een trotse Yvonne Verstappen.

Ieder jaar, op 7 december, vindt de Nationale Vrijwilligersdag plaats. Deze dag staat in het teken van de vrijwilliger. Een uitgelezen kans voor vrijwilligersorganisaties om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Huis-van-Nicolaas-in-Weert-2019-is-weer-geopend-36
Komende vijf jaar in Franciscus Huis Weert
30 september 2024 | 17:18
Vacature
Bekijk hier de nieuwste vacatures….
30 september 2024 | 16:00

Advertentie